Wysłany: Wto Sie 05, 2008 09:04 Coraz więcej osób, które nie są kolekcjonerami, ale...
Eh...teraz na prawie każdym forum jest watek"Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki piłkarskie" i każdy sobie tak wyśle e-maila no i czasem dostanie paczkę i co?? leży bezczynnie w szufladzie,a przecież prawdziwy kolekcjoner miałby większy pożytek z przesyłki....
A przepraszam, wcześniej tak nie było ? Przez taki właśnie wątek na innym forum powstała kolekcja, z początku, prv.pl. Każdy jakoś zacząć musiał i są takie osoby, co właśnie przez takie wątki. A wyeliminować tego nie wyeliminujesz od czasu powszechnego dostępu do Internetu czy poczty elektronicznej.
znaczy że kiedys było grono kolekcjonerów prawdziwych naprawde z pasją[lata 200-2003]później sie wszystko posrało
A skąd Ty to możesz wiedzieć? Kiedyś również ludzie wysyłali mejle i nie tylko kolekcjonerzy. Poza tym, co Ci do tego, czy ktoś wyśle mejla czy nie? Może ktoś jest np. fanem Wierzycy Pelplin i chce mieć pamiątkę tego klubu, ale nie zamierza nic kolekcjonować? Zabronisz?
Wiek: 16 Dołączył: 11 Kwi 2008 Posty: 479 Skąd: Pe do eN z '
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 09:16
To po co go utworzyłeś ? Ja zacząłem z kolekcjonerstwem miesiąc temu, no może już 1,5. I właśnie dowiedziałem się od tym na tym forum oraz na moim forum, gdyż jeden user założył temat o kolekcjonerstwie. Nie zabronisz mi wysyłać maili z prośbą o pamiątki, bo jak już je wysyłam to myślę, o długim kolekcjonerstwie a nie tak dla żartów.
Może ktoś jest np. fanem Wierzycy Pelplin i chce mieć pamiątkę tego klubu, ale nie zamierza nic kolekcjonować? Zabronisz?
tak,jak ktos jest z np. Podkarpacia albo innego zadupia to będzie kibicem Wierzycy[Pelplin to wiocha wiec nawet o tym by nie uslyszal gdyby nie to ze grali w 3 lidze]
tak,jak ktos jest z np. Podkarpacia albo innego zadupia to będzie kibicem Wierzycy[Pelplin to wiocha wiec nawet o tym by nie uslyszal gdyby nie to ze grali w 3 lidze]
Wiesz, co to przykład? Czy te 15 lat, które rzekomo masz jest zmyślone?
Aha - Pelplin leży w pomorskiem, a nie na Podkarpaciu. I wiochą nie jest, co najwyżej małym miastem.
Ostatnio zmieniony przez H7 Wto Sie 05, 2008 09:19, w całości zmieniany 2 razy
Co to przykłąd to ja wiem.A mój wiek niech cie nie obchodzi!!
[ Dodano: Wto Sie 05, 2008 10:21 am ]
Mart_Poom napisał/a:
piotras napisał/a:
Wiesz, co to przykład? Czy te 15 lat, które rzekomo masz jest zmyślone?
Aha - Pelplin leży w pomorskiem, a nie na Podkarpaciu. I wiochą nie jest, co najwyżej małym miastem.
tak ale ja wiem o tym ze Pelplin lezy w pomorskiem.tylko napisalem ze jak ktos jest z podkarpacia to nie bedzie ich kibicem bo nawet Peplin nie jest znany a co dopiero 4 ligowy klub!!!!
Wiek: 16 Dołączył: 11 Kwi 2008 Posty: 479 Skąd: Pe do eN z '
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 09:21
Weźcie go wogóle nie słuchajcie, ja tego kolesia znam z jednego forum. Nazwał mnie ( i paru innych userów z mojego forum ) robalami, którzy aby wysyłają maile i czekają na paczki.
Właśnie przeglądnąłem twoje pierwsze posty na tym forum, i sam pisałeś, że to twoje 3 pierwsze paczki po mailu. I kto tu jest robalem ?
nooo bo na twoim forum sa naprde robale[pozdrawiam rometa,royala,ciebie,fanatyka,ewelinke,drawka,hugola-oni to są ekspertami od spraw kolekcjonerskich]
Ostatnio zmieniony przez piotras Wto Sie 05, 2008 09:25, w całości zmieniany 1 raz
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2909 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 09:23
piotras napisał/a:
Dobra widze że mnie nie rozumiecie...
Ale co tu rozumieć? Jak można z Tobą dyskutować o czymś, o czym na 100% nie masz pojęcia?
To tak jakbym napisał - ale wspaniałe były antyczne IO, teraz tylko komercjalizacja, aż nie chce się patrzeć, wtedy to były eleganckie zawody. Tylko, skąd ja mogę o tym wiedzieć, skoro pierwsze IO widziałem w 1992 roku?
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum