Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Sob Lut 04, 2012 10:08
Cytat z autobiografii Ryana Giggsa "Moje życie, moja historia":
Cytat:
Dziadek do dziś bywa na każdym meczu, jaki Manchester United rozgrywa na Old Trafford, przyjeżdżając z Cardiff autokarem i często jest z powrotem w domu dopiero o 3. lub 4. nad ranem. Był policjantem i od kiedy odszedł na emeryturę zajął się ogarnianiem listów i mejli jakie dostaję od fanów. Prawdopodobnie nie spodziewał się, że będę go obciążał tą pracą tak długo!
Niechlubna ciekawostka jest to, ze niegdys dostalem podroby Davida Silvy po liscie na adres Valencii, natomiast dzis podroby po liscie na Manchester City. W drugim przypadku na "odpis" czekalem ponad rok. Polecam skany i pozdrawiam trzymajacych podroby w kolekcjach.
Ostatnio zmieniony przez Rob Sro Lut 08, 2012 20:46, w całości zmieniany 1 raz
No jestem winien sprostowanie. Ten Silva z Valencii wiadomo, nieudolna podroba. Z City bylem przekonany, ze rowniez, na podstawie porownania z kilkoma pewnymi oryginalami, m.in. zbieranymi przez Bhoya osobiscie, jednym z odpisu z wiarygodnego zrodla oraz jeszcze dawny ze strony Valencii, mieli na stronie glownej zmieniajace sie podobizny pilkarzy ze skanami grafow. Ten ktory dostalem z City nie zgadzal sie z zadnym z nich. Do tego dochodza egzemplarze, ktore niedawno dostal senor Goc - totalna porazka. Dzis mnie jednak z bledu wyprowadzil Bhoy, pokazujac skany Silvy zbieranego osobiscie w drugiej czesci zeszlego roku. Zgadza sie jednak z tym, ktorego dostalem, wiec mozna dolaczyc do kolekcji.
jako ciekawostka przypomina mi się pewna sytuacja. Podczas pikniku 100lecia Widzewa zbierałem autografy od ówczesnego ich trenejro Pawła Janasa. Siedząc przy ławie podałem zdjęcia do podpisu, w trakcie podpisywania - jego żona(?), tudziez inna kobieta wygladajaca na jego żonę mówi coś w stylu"ciekawe za ile sprzeda(...) po 10zł posprzedaje" ja ":D" na twarzy. Ciekawe jak będzie jutro:D
[to tak apropo tego jak ktoś pisał na blogu apropos Tytonia]. Dziś mamy ponad 1,5 roku od zakończenia tego "spektaklu" i nikt się po autograf do mnie nie zgłosił nawet za 50 groszy:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum