Mi się wdaje, że jak chcą go sprzedać za tyle kasy to zapewne znają jego źródło - przy sprzedawaniu pamiątek historycznych to jest podstawa! Po za tym to nie jest Polska i tam się nikt takimi głupotami typu "czy to nie jest przypadkiem oszustwo?" nie zajmuje.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Uznałem ze, do tego tematu będzie lepiej pasowało.
Oto co sie moze stac, gdy bedziecie prosic o autografy w pracy.
Inne filmiki z serii tez polecam
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ostatnio zmieniony przez Fler Sro Wrz 24, 2008 18:26, w całości zmieniany 1 raz
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Chodzi mi o ostatnie zdanie i o to ze, w Liverpoolu listy są raczej przekazywane. ;
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1303 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Sob Paź 04, 2008 11:16
Myślę, że ciekawostki to nie tylko filmy video o kolekcjonerstwie. Chciałem się was zapytać czy przywiązujecie wagę do koloru markera jakim zbieracie autografy. Czy na przykład wolicie autografy zbierać długopisem np. do notesu.
Ciekawa sprawa ;p Też bym chciał miec bombkę Juventusu ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum