Wysłany: Sob Kwi 18, 2009 11:19 Biuletyn informacyjny "Remis"
Niedawno dowiedziałem się, że takie coś w ogóle istnieje Wiecie czy można go dostać gdzieś w kiosku, czy tylko na sendsport.pl ?
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Potwierdzam wypowiedź Pycia. Ten magazyn jest bardzo słaby, przynajmniej ja w nim nic interesującego nie znalazłem. Mój tato kiedyś mi to kupił, ale jak mówię - nic specjalnego i do tego drogie.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
W końcu jest to tylko biuletyn informacyjny, a nie żaden magazyn
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum