mi wysyłała wiekszosc polskich klubow do ktorych pisalem "moim" sposobem miedzy innymi Zawisza Bydgoszcz, GKS Bełchatów, Ruch CHorzów Zagłębie Sosnowiec i wiele innych... teraz wszystkie te bilety wymieniam na grafy... z zagranicznych to miedzy innymi Erzgebirge Aue i Apoollon Limmasol
_________________ we didn't start the fire
it was always burning since the world's been turning
we didn't start the fire
but when we are gone will it still burn on and on and on?
Co do mnie, to bilety mnie niezbyt interesują, bo wszystkie teraz staram się sprzedać, ale trzymam je w kartonowym pudle i szanuję, bo nawet mimo to, że ich nie zbieram, to staram się, by osoba, z którą się wymieniam dostała ładne, uszanowane bilety...
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2909 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Wto Maj 01, 2007 08:40
U mnie bilety są numerem jeden w kolekcji. Ich stan jest różny, trzymam je w foliach.
Na dzień dzisiejszy biletów (bez podwójnych) mam 321 z ligi polskiej, 14 reprezentacyjnych, 6 z europejskich pucharów, 23 zagraniczne oraz 52 z innych sportów, co daje 416 biletów.
Najstarszy bilet jest z meczu 03.10.1992 Górnik Zabrze - Ruch Chorzów. Najmniej znanym klubem jest na pewno bilet z meczu "Osiedlowe Stowarzyszenie Kultury Fizycznej Pogoń Skotniki". Najbardziej "egzotycznym" biletem jest bilet 3 ligowego zespołu brazylijskiego Comercial, z meczu 20.01.2007 Comercial – Port. Santisa
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Nie mam ich za wiele, głównie to z imprez na których sam byłem, do tego reszta po wymianach Najcennejszy? Pewnie z meczu pomiędzy ulubionymi drużynami - Wisłą i Barceloną.
Profil: Bilety i Programy
Kolekcjoner od: 5 październik 2003r.
Wysłany: Sob Cze 02, 2007 21:06
U mnie numer 1 w kolekcji. Mam ich 404, ale za kilka dni ma mi kilka dojść. Większość kolekcji to bilety z ligi polskiej. Mam też kilkanaście z PUEFA, INTERTOTO, zagranicznych i reprezentacji. Teraz mniej skupiam się na biletach z ligi polskiej, tylk koncentruje się na biletach repry i z pucharów.
Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 11:51
Ja tak samo jak edzio-e2 mam bilety tylko z imprez na których byłem + bilety, które mi przysłali, a ich jest niewiele
Ale jednak jednym z cenniejszych moich biletów to bilet z meczu Pucharu UEFA '00 Zeljeznicar Sarajevo - Wisła Kraków (oczywiście bilet z meczu w Sarajevie ). Bilet trudny do zdobycia.
Drugim okazem wmojej kolekcji jest bilet z meczu Lazio - Wisła (3:3). Bilet z meczu rozegranego w Rzymie.
Ja jak zakładałem ten temat miałem malo biletów teraz mam grubo ponad 100 trzymam je w dużym albumie który już się zapełnił mam kilka z Ligi Mistrzów,Repry,Pucharu Uefa,jednak najwięcej z Polskiej ligi!
Ja bilety trzymam w foliach i w segregatorach. Już mam ich 282. Mój najstarszy bilet jest z sezonu 1976/1977 z włoskiego Napoli, chyba jakiś mały karnet. Po za tym najcenniejszymi moimi biletami są bilety z ligi mistrzów, a także pucharu uefa.
Nie interesuję sie biletami.Posiadam tylko trzy bilety ze skoków narciarskich w Zakopanem(dwa Puchary Świata i LGP), kilka biletów od Jastrzębskiego Węgla(trzy z Ligi Mistrzów oraz trzy ciekawsze z PLSu- dwa z Mostostalem, jeden ze Skrą), dwa karnety na mecze I-ligwego(wtedy I-ligowego, teraz II liga) Pronaru Parkiet Hajnówka/siatkówka/ oraz kilka pojedynczych biletów na mecze owego klubu (zatytuowane- Ośrodek wypoczynkowo-Przywodny )
Muszę jednak przyznać, że moim marzeniem jest bilet Milanu z Serie A bądź Ligi Mistrzów- najlepiej wykorzystany przeze mnie samą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum