Więc tam, moi mili. To forum dotyczy pamiątek sportowych, tak? Autografy to priorytet 95% tego forum, tak? Tak więc nie ma mowy o pisaniu o jakiś tam treningach, zdjęciach, adresach. Liczą się tylko autografy. Jednym zdaniem - kto nie jest z nami ten przeciwko nam.
Zasady korzystania z tego tematu są proste - piszemy tylko o autografach, wszystko inne nie na temat nagradzane będzie ostem. To samo tyczy używania emotikonek - niech ktoś tylko śmie użyć!
Pozwólcie, że zacznę dyskusję na najwyższym poziomie:
Ostatnio przeglądając autografy w moim albumie, w którym trzymam autografy, zauważyłem, że autograf Louisa Sahy nie jest zbyt ładny. Mam więc wyrzucić ten autograf? Co sądzicie na temat tego autografu?
z adresu możesz dostać autografów tak samo z treningu
Nie rozumiem dlaczego nie można używam emotikonów, w czym One przeszkadzają?
Pozdrawiam, radzę przenieść temat
Żeby nie było offtopicu , zostaw sobie Ten autograf
Ostatnio zmieniony przez D4N1L Nie Sie 22, 2010 17:27, w całości zmieniany 2 razy
Mam więc wyrzucić ten autograf? Co sądzicie na temat tego autografu?
autograf jest ładny i w tym autografie najbardziej podoba mi się fryzura francuskiego napastnika - podkreśla ona efektywność tego podpisu i właśnie z racji na fryzurę nie wyrzucałbym tego autografu.
Mnie z kolei przytrafiła się dzisiaj niesamowita sytuacja. Jeden z autografów Herthy Berlin (do tej pory nie wiem kogo, na szczęście były to autografy przeznaczone na wymianę) wpadł mi pod segment! Wypadł mi z ręki, prześlizgnął się po podłodze i wpadł. Próbowałem wszystkich sposobów, ale nadal tam siedzi. Może ma ktoś jakiś pomysł?
Sawik, albo edytujesz post, albo ost! nie można używać emotikonek, chyba jest to dokładnie napisane.
Kamil, dawaj na bieżąco znać czy udało Ci się wyciągnąć ten autograf. żyję teraz w wielkim stresie, bo zaraz na grilla wychodzę, a martwię się co z tym autografem będzie...
kurcze, ostatnio zdałem sobie sprawę z tego, że autografy to całe moje życie i świata poza nimi nie widzę. i jestem zły na babcie, bo mnie zaprosiła, a ja dziś nie przejrzałem wszystkich moich autografów... jak wrócę to obiecuję, że to zrobię, znów noc zerwana... ale czego się nie zrobi dla autografów!
Mi z kolei ostatnio przydarzyła się dość drastyczna sytuacja. Otóż brałem autograf od pewnego zawodnika grającego w naszej rodzimej lidze. Podszedłem do niego, poprosiłem o autograf, a następnie podałem zdjęcie i markera, uprzednio zdejmując z niego skuwkę, tak by piłkarz od razu mógł złożyć swój podpis. Niestety, z racji tego, że był wieczór i robiło się ciemno, zawodnik nie zauważył, że marker nie ma skuwki i instynktownie chciał ją zdjąć, czego efektem było umazanie sobie ręki. Zawodnik złożył autograf, podziękowałem i odszedłem, ale do tej pory czuję straszne poczucie winy i nie mogę sobie wybaczyć tego, że przeze mnie pomazał sobie rękę. : ( Co robić?
kurcze, ostatnio zdałem sobie sprawę z tego, że autografy to całe moje życie i świata poza nimi nie widzę. i jestem zły na babcie, bo mnie zaprosiła, a ja dziś nie przejrzałem wszystkich moich autografów... jak wrócę to obiecuję, że to zrobię, znów noc zerwana... ale czego się nie zrobi dla autografów!
jesteśmy z Tobą Darek!
ja dzisiaj napisałem już 46 listów, mimo iż noc spędziłem nad jeziorem śpiąc w aucie kumpla na przednim siedzeniu .... oj, za dużo informacji nie na temat autografów!
generalnie obecnie uczę się spisu mojej kolekcji na pamięć. imię, nazwisko, barwy na zdjęciu i sukcesy. aktualnie zaczynam D.
Mateusz, nie martw się, jego umazana ręka nie jest ważna. ważne jest to byś zdobył ten autograf, więc napisz do niego list z prośbą (tylko nie pisz, że to ty jesteś tym chłopakiem, który umazał mu rękę i najlepiej zmień swoje nazwisko w liście!).
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2909 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Nie Sie 22, 2010 17:57
A mi dzisiaj Krzysztof Jeżowski wypisał długopis. Nie wiecie, czy zawsze tak robi, czy tylko mi? Potem chciałem wziąć od Radosza, a tu długopis nie pisze, musieliśmy pożyczać! Radosz podpisując mój słynny kartonik myślał, że jest on "może tłusty"! Słynny kartonik, może tłusty! TŁUSTY! Nie, tego jeszcze nie było.
[ Komentarz dodany przez: gelu: Pon Sie 23, 2010 12:04 pm ]
To się w głowie nie mieści!
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum