marian555
Profil: wszystko
Kolekcjoner od: 2004-01
Wiek: 19 Dołączył: 30 Sie 2007 Posty: 6 Skąd: Białystok/Choroszcz
Wysłany: Sob Lut 26, 2011 15:27 Autografy tenisistów/ek
Piszcie, jakie macie autografy tenisistów, w jaki sposób je zdobyliście, bo głównie interesuję się właśnie tym sportem. Nawet bardziej pasjonują mnie grafy od mniej znanych sportowców spoza 100tki rankingu ATP w przypadku mężczyzn bądź WTA w przypadku kobiet.
odświeżam temat, gdyż także interesuje się tenisem i nie za bardzo wiem w jaki sposób zdobyć autografy do tenisistów, jak by ktoś był pomocny niech pisze
Nie wiem jak bardzo mniej znanych tenisistów szukasz. Trzeba poszukać adresów klubów, w których grają. Sam planuje wyslać do kilku ulubionych. Mam zamiar "puścić" do Kubota i zamierzam pisać na KKT Wrocław albo na ten 2-gi czeski.
_________________ " Xabi Alonso grał, jakby w bidonie zamiast napoju, miał pół litra dobrze zmrożonej wódeczki" - Wojciech Jagoda
gdzieś słyszałem, że jak tenisiści grają turnieje ( może nie wielkie szlemy, bo za daleko ), ale w Stuttgarcie czy gdzieś indziej to warto napisać do hoteli. Odpisują podobno
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum