Co do autografów Ronaldinho to sądze że są oryginalne. W pośpiechu mógł się pomylić lub napisać niewyraźnie. Natomiast te zdjęcia z autografami z Realu są podejrzane :/ Dedykacje są identyczne.
ja nie moge.. ludzie ,a pomysleliscie o tym ze autograf nie polega na czytelnym podpisie tylko na "bazgrolach", tam nie wszytsko musi sie zgadzac. jedne literki sa jakies przeciagniete, drugie jakies niewyraznie napiane, jeszzce innych w ogole nie widac na grafie. to jest "magia" autografu. przeciez jakby mieli sie podpisywac calym imieniem i nazwiskiem dokladnie to by na leb dostali...
a co do grafu van Nistelrooya to jest on oryginalny. takie same podpisy mial na karcie ManUtd. dedykacje moze pisala sekretarka Realu albo ktos inny. zalezy na jaki adres pisal ten ktos kto zdobyl graf.
_________________ Kocham róże, kocham bez, a najbardziej KKS!!
Ja mam pytanko dotyczące autografów. Wiem, że sporo osób na forum ma autograf Kahna, ja też. Czy on jest oryginalny, bo mnie się wydaje, że tak, ale upewnijcie mnie proszę
Mam pytanie do tych którzy otrzymywali graf od Wayne'a Rooneya. Podobno wysyła nadruki,prawda to? Niedawno wysłałam do niego list,liczę że odpiszę i chciałabym wiedzieć czy wysyła oryginały?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum