Profil: Podpisy rep. swoich krajów
Kolekcjoner od: zawsze
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 16:41
Sawik napisał/a:
Tam coś pisze że lubie Twoją mame itp.Więc na 100% podróbka
Ale ostatnie zdanie z kolei potwierdza ich autentycznosc. Na twoim miejscu spelnilbym prosbe tam zawarta.
_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
ej dlaczego wy zebraliście mu te autografy (w sensie ze tylko jemu)? myślicie ze ja bym nie chciał? kim on jest ze dostaje za darmo od was takie autografy? ja bym na waszym miejscu za fatygę wziął za to jakieś autografy albo chociaż kasę (przynajmniej coś symbolicznego) a na miejscu Sawika sam bym coś zaproponował w zamian
Podejrzewam, że głównym powodem było to, że r@ aktywnie udziela się na forum, udziela rad itp. Ale na litość boską byście czasem pomyśleli również i o tych co mają dłuższy staż na forum ! Mam nadzieję, że na przyszłość jak będziecie zbierać podpisy to nie będziecie zwracali uwagi na ilość postów .
Nie chciałbym cytować Małego, ale kim Wy...kurcze jesteście?
No kurcze, po prostu jesteśmy dłużej na forum a wiadomo : dłużej na forum= więcej respa
Ja wiem że Karol na zasługi na forum (1% ogółu napisanych postów itp.) no ale ...
Ostatnio zmieniony przez Rodowity_Łomżanin Wto Lip 27, 2010 21:05, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum