Zawsze można się skontaktować z firmą której dane powinny znajdować się na certyfikacie. No chyba nikt nie jest tak głupi aby wierzyć w certyfikaty na których są dwie linijki tekstu, dwa podpisy i to wszystko.
Mart_Poom napisał/a:
takijeden napisał/a:
Nie wiem na jakiej podstawie wystawia się takie certyfikaty ale nie sądzę że wystawiane są "na ślepo".
Bo są.
"Puste" gadanie nie poparte argumentami. Proszę o coś konkretniejszego.
Mart_Poom napisał/a:
Głównie wystawiane (a raczej drukowane) są w domu, za pomocą zwykłej drukarki.
No hologramu sobie nie wydrukujesz który według mnie jest najważniejszym elementem certyfikatu i to on dla mnie w największej części udowadnia to że autograf jest oryginalny.
Mart_Poom napisał/a:
Z większością certyfikatów jest tak, że po prostu, jeżeli masz takie CoA i udowodnisz, że autograf nie jest oryginalny, w 100% masz zwracane pieniądze. Tyle, że takie udowodnienie kosztuje nie raz kilka razy więcej niż ów podpis.
Z ciekawosci spytam. Jak można próbować udowodnić że graf nie jest oryginalny ?
A co sądzicie o tym? Czy to są oryginały? Cena jak narazie chyba nie duża.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Wiek: 16 Dołączył: 11 Kwi 2008 Posty: 479 Skąd: Pe do eN z '
Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 17:58
Oczywiście, że nie.
Gdy zobaczycie na allegro aukcje z wystawionymi autografami użytkownika patryk297 to od razu wychódźcie, on podrabia grafy, każdy na tym forum już to wie, Michael900, lepiej nie licytuj, bo nie warto
Racja. Już to wcześniej było poruszane, że ten użytkownik to oszust. Robi ludzi w balona na każdym kroku. Napisałem mu na allegro wiadomość, że fajnego grafa Van der Vaarta ma . Wszyscy chyba widzieli wcześniej http://www.allegro.pl/ite...aart.html#photo
Źródło zdobycia zdjęć : Autografy otrzymałem od klubu drogą listowną ( napisałem do klubu )
Ciekawe jak je zdobył skoro Juve grafów po liście na klub nie wysyła...
Na a ten VdV to "miszczostwo"
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ostatnio zmieniony przez Fler Sro Wrz 17, 2008 18:34, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum