tak ja pisałem do zawodników i dostałem od Torresa,Essiena,Lamparda
ale wytsłałem także do drogby i anelki oni nie odesłali.Tylko trzeba wysłać koperte zwrotną ze znaczkiem.
Ostatnio zmieniony przez oko98 Czw Lut 02, 2012 09:41, w całości zmieniany 1 raz
tak ja pisałem do zawodników i dostałem od Torresa,Essiena,Lamparda
ale wytsłałem także do drogby i anelki oni nie odesłali.Tylko trzeba wysłać koperte zwrotną ze znaczkiem.
Tak, pisałem na MercedessStraBe, wysłałem kopertę zwrotną zaadresowaną do mnie wraz z znaczkiem niemieckim, wszystko tak jak trzeba. Wrzucę skana tego listu za jakiś czas. Nie mam pojęcia o co chodzi. Pisał ktoś do VfB Stuttgart w tym roku?
Ja pisałem do nich dokładnie 14.11.2011 , a odpowiedź dostałem dzisiaj z 3 autografami.
Tak, pisałem na MercedessStraBe, wysłałem kopertę zwrotną zaadresowaną do mnie wraz z znaczkiem niemieckim, wszystko tak jak trzeba. Wrzucę skana tego listu za jakiś czas. Nie mam pojęcia o co chodzi. Pisał ktoś do VfB Stuttgart w tym roku?
Ja pisałem do nich dokładnie 14.11.2011 , a odpowiedź dostałem dzisiaj z 3 autografami.
Również pisałem na Mercedesstraße 109.
A dałeś znaczek zwrotny i kopertę zwrotną zaadresowaną czy IRC?
_________________ PILNIE POSZUKUJE ANGIELSKICH ZNACZKÓW. OFERUJE CIEKAWE GRAFY.
Oddam znaczki: niemieckie,chorwackie,francuskie,litewskie,greckie,czeskie, oraz adresy do sportowców za autografy. Pisać na PW.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum