Jest temat nazwany Odbiór, więc taki musi być tym bardziej! No właśnie, jak wygląda Wasza skrzynka pocztowa? Czy jest ładna czy brzydka, czy jest unijna czy nie? A może ozdabiacie własne skrzynki? Zapraszam do dyskusji!
Ja mam skrzynke standardową ktore sa na wsi tzn niebieska wysoka ok 45 cm szeoka ok 4. Cala skrzynka sklada sie z 6 mniejszych taka jak wyzej opisałem a ja jestem wlsascicielem jednej z nich. Czasem gdy list jest wiekszy i grubszy musze otworz skrzynke z gory tak jak listonosz kiedy wklada listy tyle ze sila a nie kluczykiem. Pomijam fakt że ta skrzynka jest oddalona od mojego domu aż o 1km!
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Pirlo21 Sob Lut 07, 2009 13:52, w całości zmieniany 1 raz
ja swoja skrzynke ozdabiam naklejkami z Bravo Sporta zeby listonosz wiedzial gdzie wlozyc listy! skrzynka jest juz ladna a byla brzydka. jak weszlismy do unii to stala sie unijna! pozdrawiam wszystkie skrzynki!!!
[ Dodano: Sob Lut 07, 2009 2:53 pm ]
zapomnialem dodac, ze jak listonosz nie da wlozy listu do skrzynki to go musze gonic!
Moja skrzyneczka jest stara, brązowa, zardzewiała i zamek do niej się zacina. Nie jest wcale ozdobiona i podoba mi się taka, jaka jest! Aby dojść do skrzynki muszę wybrać się na trudną wędrówkę i pokonać aż 23 stopnie. Nad ostatnim wisi piękna skrzynka.
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1303 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Sob Lut 07, 2009 14:41
Ja mam skrzynkę szarą unijną, a na kluczu do niej mam napis Euro Locks
Jest bardzo fajna, tyle że da się z niej wyciągnąć listy za pomocą ręki i czasami patrze co tam ciekawego u sąsiadów POdoba mi się i znajduje sie na I piętrze:) Mam od niej kluczyk, bo wziąłem mamie
Pamiętam, gdy kolega z reprezentacji Francji powiedział mi kiedyś: „gdy nosisz koszulkę Milanu, to znaczy, że odniosłeś sukces”.
Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2008-07
Wiek: 21 Dołączył: 07 Sie 2008 Posty: 168 Skąd: Nakło nad Notecią
Wysłany: Sob Lut 07, 2009 16:10
Mi przedwczoraj zamontowali nową skrzynkę, ale unijna to ona chyba nie jest ;D jest podobna do skrzynki pirlo, tyle, że mam do niej 100m. Wcześniej miałem podobną, ale zardzewiałą, otwartą od góry, więc każdy mógł sobie wyjąć list do mnie. W końcu to zmienili i się nie boję o dostarczenie listu.
_________________ Posiadam angielskie znaczki. Wymienię na znaczki włoskie i hiszpańskie lub baaaaardzo ciekawe adresy piłkarzy
Wiek: 16 Dołączył: 11 Kwi 2008 Posty: 479 Skąd: Pe do eN z '
Wysłany: Sob Lut 07, 2009 18:15
Moja skrzynka jest w kolorze brązowym, jest średnia, wisi na ścianie budynku mojego taty firmy <szpan>. Mam do niej swój klucz, lecz zawsze gry wracam ze szkoły, to nie potrzebuje kluczyka, bo da radę listy wyciągnąć ręką mniej więcej w takim stylu jest moja kochana skrzyneczka:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum