Moja skrzynka jest unijna, nie wiem jaka była wcześniej, bo się w listopadzie wprowadziłem i już taka była. Ma na sobie numerek 1. Kolor beżowy, aby się do niej dojść muszę.... otworzyć drzwi!
Moja skrzynka jest podobna do skrzynki Czarka. Unijna moze można łatwo wyciągnąć listy ale o to chodzi ze w Uni jest kultura na tyle duza zeby tego nie robic
Ja mam skrzynki unijne, za bardzo ich nie lubie, bo po pierwsze moja skrzynka jest na samej gorze i zrycie to wygląda, a po drugie najwet Wałujew ze swoją dużą ręką mógłby wyciągać z niej listy na swowodnie .Potem dam fotkę
Stare skrzynki bardzo lubiłem, były zadbane, koloru szarego i miło było zobaczeć że coś się w niej znajduje co mnie interesuje A teraz dali te unijne ...
Ale pierwszą skrzynkę co miałem to zapamiętam na zawsze, taka skaczkowatego koloru i był w niej chyba tylko jeden list zdo mnie, z Liverpoolu w 2003 roku
Moja skrzyneczka cóż tu dużo mówić, jest identyczna do skrzynek jakie mają Gelu i wEncio. Bardzo mi się podoba ona, ponieważ ma dużą pojemność i nie da się wyciągnąć listów jak to w niektórych bywa rękę. Pzdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum