moja pierwsza paczka i jak na razie jedyna bo zaczołem wysyłać listy od 6 tyg. to po 2 tyg. od Bayeru Leverkusen dostałem w niej agrawka i karty zawodników z org. grafem byli to:
ja najpierw to wyslalem kilkadziesiat maili na chybił-trafił dostalem 23 karty zawodnikow z czech a pozniej karte druzynowa i 2 karty zawodnikow repr. szwecji
Moja pierwsza paczka to Pocztówka Realu Madryt ze skanami grafów z sezonu 2003/04. Nie myślałem jeszcze wtedy o kolekcjonowaniu na serio, ale prezent był fajny
Moja pierwsza paczką była od federacji Czeskiej, karty zawodników ; 23 piłkarzy + trener.. I to jeszcze po mailu.
Też dostałem taką paczke Ale moja pierwsza paczka to klub Apollon Limasol z Cypru dostałem, nalepke z herbem druzyny, bilet z jakiegos meczu i chyba tyle. Nigdy nie wysyłałem listów, zawsze po emailu. Pozdro
[ Komentarz dodany przez: alojzy: Pią Sie 01, 2008 12:58 am ]
Nicolas
Profil: Autografy
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 05:27
Hah zapomniałem jeszcze:
Moja pierwsza paczka nie list była od firmy Star Food(czipsy). Kolekcjonowałem karty z czasów IIWŚ miałem 150 i już ich w czipsach nie było napisałem do nich i otrzymałem wszystkie 240 kart
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum