mnie też nie przysłała korona po mailu odpisała mi zebym wysłał kopertę zwrotną ze znaczkiem wysłałem do nich we wtorek i nadal nic.....
Naprawdę, 3 dni to bardzo dużo, już ci pewnie nie odpiszą.
gigant
Kolekcjoner od: XI 2006 - V 2008
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 10:00
nba13-93 napisał/a:
PS.Czy może ktoś podać listę klubów polskich(nawet z niższych lig), które odpisują na listy.(w liście podajcie czy coś trzeba im dołączyć)
Z własnego doświadczenie wiem, że większośc klubów Orange Ekstraklasy i drugiej ligi odpisuje jeżeli dołączy się kopertę ze znaczkiem zwrotnym. W ubiegłym sezonie wysłałem listy do wszystkich klubów OE i nie odpisała mi tylko Wisła Kraków i Legia.
PS.Czy może ktoś podać listę klubów polskich(nawet z niższych lig), które odpisują na listy.(w liście podajcie czy coś trzeba im dołączyć)
Z własnego doświadczenie wiem, że większośc klubów Orange Ekstraklasy i drugiej ligi odpisuje jeżeli dołączy się kopertę ze znaczkiem zwrotnym. W ubiegłym sezonie wysłałem listy do wszystkich klubów OE i nie odpisała mi tylko Wisła Kraków i Legia.
Ja do nich wysłałem ,wiślij jaką kolwiek koperte,oni i tak mają swoje.
gigant
Kolekcjoner od: XI 2006 - V 2008
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 15:32
kamil_on napisał/a:
gigant napisał/a:
nba13-93 napisał/a:
Jaki format koperty najlepiej załaczyć ?
Ja załączałem A4.
Beitar
Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2007
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1762 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 19:37
wiem że w tamtym roku Górnik Łęczna miał umowę.
A może wiecie jakie kluby/federacje zagraniczne mają umowy z ich pocztami narodowymi?
MU i umowa z pocztą? To, że nie ma na kopercie znaczka, tylko kwadratowy stempel, nie znaczy, że klub z pocztą jakąkolwiek umowę. A MU raczej na pewno nie ma.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum