wybacz ze poprawiam moderatora ale z tego co wiem to Amsterdam nie leży w Polsce
Eindhoven i Manchester też nie, a PZPN nie jest klubem :-P . Alojzy
By mani: Żebyście nie mieli się czego czepiać i kogo poprawiać, zmieniam nazwę na bardziej ogólną.
Nazwa tematu była adekwatna do pierwszego postu /Michael900
Cytat:
wybacz ze poprawiam moderatora ale z tego co wiem to Amsterdam nie leży w Polsce
Ale było ogólne pytanie, które mają umowy z pocztą / Szymonp1992
_________________ we didn't start the fire
it was always burning since the world's been turning
we didn't start the fire
but when we are gone will it still burn on and on and on?
Beitar
Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2007
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1762 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Sty 13, 2008 10:03
Jeżeli klub x ma podpisaną umowę z pocztą to pisząc do tego klubu nie musimy dawać znaczka zwrotnego/kuponu.Czy tak samo jest z jego zawodnikami?Czy pisząc do gracza y z zespołu x na adres klubu/klub ma umowę z pocztą/ to czy nie trzeba dawać mu znaczka?
Mam taki problem, trochę to śmieszne ale postanowiłem zapytać Jeżeli chcę napisać do polskiego klubu i dołączyć znaczek zwrotny to mam go przykleić czy nie? Ktoś wyżej napisał, że kluby mają własne koperty (z logiem itp) więc jak przykleję na "moją" kopertę to mogą mi nie wysłać? Z drugiej strony, jeżeli nie przykleję to ktoś tam może sobie ten znaczek "przywłaszczyć" (czytałem i takie opinie). Więc nie wiem już co mam zrobić - czy może nie wysyłać koperty zwrotnej - tylko list i znaczek?
PS. Wiem, że priorytet to będzie koszt około 2 zł, natomiast jakiej wartości znaczek wysyłacie zazwyczaj jako ten zwrotny (więcej niż 2 zł, bo to zależy od wagi)?
Przyklej. Nominal zalezy od tego, czego od nich oczekujesz. Jesli spodziewasz sie, ze moze to byc ciezsze, niz 50g, to musisz dac drozszy znaczek, tyle ;>.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum