Tak jak w temacie,piszmy o swojej najlepszej paczce w swoich zbiorach dopisując od kogo ją dostaliście.Wymieńmy także swoja najcenniejszą rzecz w swojej kolekcji.Dorzuce coś od siebie
Najlepsza paczka
-Toronto MepleLeafs
28 kart zawodników
-Gazeta klubowa(138 stron)
-Plakat a4 na którym jest trzech zawodników MepleLeafs
+inne karty zawodników z NHL około 15
Moją najcenniejszą pamiatką są 3 proporczyki od Uefy.
Mają już 7 lat.Proporczyki dostałem po wymiane z innym kolejcjonerem
To na tyle Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Flinston Sro Wrz 20, 2006 14:13, w całości zmieniany 1 raz
ja najwiecej dostalem od indiany pacers ale najlepsze sa pocztowki z dedykacjami od sportowcow Zwłaszcza Tomka Sikory bo to mój ulubiony sportowiec a ja uwielbiam biathlon
Moja historia z tą zabawą nie jest długa, ale z jednej pamiątki jestem dumny. Dostałem wielką "kartę" AC Milanu a na niej podpisy wielkich sław: Maldini, Kaka, Nesta, Dida, Szewczenko i innych. Teoretycznie oryginalne, bo napisane markerem, ale czy oni to pisali? Nie wiem. W każdym bądź razie jestem w niebo wzięty za każdym rzem gdy to widzę. Ponad to autograf Marcelinho.
moja najlesza paczka jest paczka od szwecji bo dostalem ja jaka pierwsza i bardzo sie z niej cieszylemv (pocztowka z przodu wszyscy pilkarze) a oprocz nie to paczka od dc united (teczka zakladka plakat a3 druzyny i herb na zakaladce drugiej)
ja nie dzile swoich pamiatek na lepsze i gorsze bo wszystkie mnie zadawalaja ale chybataką z której najbardziej sie cieszyłem była jedna z pierwszych przesyłek od Indiana Packers w której było:
moje najlepsze pamiatki to graf Franza Beckenbauera, Giovanni'ego Trapattoniego i przesylka od Ursa Meiera( zolta kartka z grafem czerwona tez z grafem do tego zyczenia noworoczne z grafem i zdjecie z dedykacja i grafem! super przesyleczka!
Dodane po 37 sekundach:
moje najlepsze pamiatki to graf Franza Beckenbauera, Giovanni'ego Trapattoniego i przesylka od Ursa Meiera( zolta kartka z grafem czerwona tez z grafem do tego zyczenia noworoczne z grafem i zdjecie z dedykacja i grafem! super przesyleczka!
_________________ Kocham róże, kocham bez, a najbardziej KKS!!
gigant
Kolekcjoner od: XI 2006 - V 2008
Wysłany: Pią Lut 09, 2007 20:00
Moja najlepsza paczka to od miasta- 2 książki o mieście (200 stron każda), 3 gazety lokalne, płyta DVD o mieście, proporczyk, katalog z wszystkimi hotelami i restauracjami w mieście, 5 długopisów, 6 różnych odznak miasta, katalog reklamowy, mapa miasta, koszulka z napisem nazwy tego miasta, katalog miejsc które warto odwiedzić i najlepsze kilka kuponów zniżkowych do sklepów
Za wielu paczek to ja nie mam ale najbardziej ciesze się z paczki od niemieckiej drużyny piłki ręcznej - 8 kart z oryginalnymi autografami, zdjęcie, plakat i 2 naklejki oraz od Słoweńskiej Federacji Koszykówki - proporczyk i odznaka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum