Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Pią Lut 09, 2007 16:43
Porąbana poczta polska rozerwała mi koperte z FIS (odznaka była urwana). Tradycyjnie koperta wsadzona do folii i napisane, ze nadeszla z zagranicy w stanie uszkodzonym :mad:
Ja też często mam podziurawione koperty, ale na odznakę się poczta nie połakomiła... A swoją drogą to raz dostałem odznaka zapakowaną w folię bąbelkową, jakąś szczelną folię i taki woreczek mały Się postarali... Nie pamiętam tylko od kogo tak dostałem :evil:
Szymon - to nie poczta się postarała. Dostałeś tą oznake od Światowej Federacji Curlinga? Ja też miałem tak ładnie zapakowaną bo tak ją zapakowała WCF. Do listonoszy nic nie mam ale gnojki z warszawki strasznie kradną, czasami przychodzą podziurawione paczki przez odznaki, kiedyś dostałem paczkę od Detroit z całą rozerwaną kopertą :/ Czytałem, że ktoś kiedyś dostał pustą, porwaną koperte
Szymon - to nie poczta się postarała. Dostałeś tą oznake od Światowej Federacji Curlinga? Ja też miałem tak ładnie zapakowaną bo tak ją zapakowała WCF. Do listonoszy nic nie mam ale gnojki z warszawki strasznie kradną, czasami przychodzą podziurawione paczki przez odznaki, kiedyś dostałem paczkę od Detroit z całą rozerwaną kopertą :/ Czytałem, że ktoś kiedyś dostał pustą, porwaną koperte
Ja nie mówię że poczta się postarała... Się postarali to było o WCF :cool:
Ja mieszkam w Warszawie i na co dzień korzystam z usług naszej poczty, i jeszcze nigdy nic mi nie zginęło z listu, nigdy list nie był pognieciony, i nigdy nie przyszedł w żadnej folii typu "Przesyłka dotarła zza granicy w stanie uszkodzonym". My jestesmy profesjonaliści, to na wsiach kradną.
Nie najezdzajcie tak Poczty Polskiej. Firmy kurierskie nie sa wcale lepsze. Dzisiejsza paczka szla droga lotnicza, a wygladala jak by ktos szedl na piechote i kopa te paczke przed soba. Bym sie wstydzil cos takiego dostarczyc.
Nie no sorry ale jak paczka leci samolotem to troche musi przejść. Oni mają tych paczek dużo i muszą je załadować do pociągu potem do samolotu, znowu do pociągu, do samochodu i do Ciebie do domu. Nie dziw się, że tak wygląda. Ciesz się, że nic Ci nie ukradli.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum