Zbieraniem autografów interesuję się od wczoraj, kiedy to kolega pokazał mi autograf Zidana na piłce. Jako niedoświadcczony "zbieracz" mam wiele pytań, jednak zadam tylko jedno Czy Wy, jak piszecie, to w stylu oficjalnym czy.... takim normalnym.
Przykład:
Witam. Jestem Mariusz. Interesuję się piłką nożną od 3 lat, mam 9 lat.
Czy też:
Witam! Mam na imię Mariusz. Wiem, że Twoim klubowym kolegą jest Ronaldo, ogarniesz mi kilka jego autografów? Widziałem Cię wczoraj w Eko, spoko z Ciebie kolo.
No to tyle, nie miejcie do mnie "sapów" jeżeli napisałem to jak "noob". Mam narazie tylko autograf Kazika i Indios Bravos, więc nie wysokich lotów.
Witam! Mam na imię Mariusz. Wiem, że Twoim klubowym kolegą jest Ronaldo, ogarniesz mi kilka jego autografów? Widziałem Cię wczoraj w Eko, spoko z Ciebie kolo.
Z tym wg. mnie troszkę przesadziłeś, ale wiem że to tylko przykład
Wyrzucić ogarniesz, kolo i wstawić coś innego, bo jednak to Twój kumpel nie jest i niektórym może się to nie podobać
Ja piszę raczej tak jak podałeś jako pierwszy przykład, czyli tak jak zioomus.
Powodzenia.
_________________ Nie pisać w sprawie wymiany lub kupna/sprzedaży.
Nie wymieniam się, nie kupuję ani nie sprzedaję!
---
Zapraszam do mojej galerii autografów
www.gallerymackinho7.fotopic.net
No to tyle, nie miejcie do mnie "sapów" jeżeli napisałem to jak "noob". Mam narazie tylko autograf Kazika i Indios Bravos, więc nie wysokich lotów.
Że o co chodzi?
Dzięki za odpowiedzi. Będę pisał tak jak mówicie, ale ja na miejscu takiego piłkarza, osobistości chciałbym, żeby tak do mnei pisali. A nie Panie daj Pan ałtograf.
A to spoko. Byli u mnie w mieście i stali sobie z boku to podszedłem. Pogadałem, a gostek skoknął po plakat, wszyscy się podpisali i tyle Oprawiłem w antyramę i wisi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum