_________________ Making history, not reliving it. Chelsea! "Mam tak samo jak ty, miasto moje, a w nim- najpięknieszy mój świat, najpiękniejsze dni..."
Mam pytanie odnośnie znaczków angielskich "post card". Sto lat temu, nie wiem jakim cudem, ale dałem się namówić pewnej miłej pani na zakup czterech takich. Nie miałem zamiaru wysyłać pocztówek i po powrocie do kraju te znaczki się ostały. Czy mogę ich użyć przy wysyłaniu listów? Jeśli tak, to czy wystarczy jeden taki znaczek?
Ostatnio zmieniony przez Unkas Wto Wrz 27, 2011 21:16, w całości zmieniany 1 raz
Pytanie. Czy jeśli kupuję do Europy znaczek na list za 3zł (priorytet) to Poczta Polska przy sortowaniu doda stempel PRIORYTET bo póki co zawsze stemplowała to przy mnie babeczka na poczcie, ale przecież nie będę zawsze stał w kolejce żeby wysłać listy tylko wrzucę do skrzynki następnym razem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum