Witam. We wszystkich działach zazwyczaj ludzie podają adresy domowe/klubowe/menadżerów, a dla tych, którzy nie mogą często wysyłać listów np. nie mają jak dojechać na pocztę, to mogliby oni popróbować na e-maile. Szansa oczywiście jest mniejsza, ale nie zerowa. Ja dziś otrzymałem autograf od Jerzego Engela Więc proszę modów o nie usuwanie tematu, gdyż znaleźć jakiś e-mail w tamtych działach to jak szukać igły w stogu siana
Aha i jak ktoś się zapyta o jakiegoś e-maila to nie piszcie mu np. "poszukaj w google", albo "wejdź na stronę" bo jest to moim zdaniem trochę chamskie i nie potrzebne.
Ode mnie na start macie e-maila do Jerzego Engela:
jerzyengel@jerzyengel.pl
I polecam stronę <<KLIK>> I tam w zakładce "associations" macie wszystkie kraję i w informacjach o nich są e-maile do federacji Ponoć Czesi wysyłają karty swoich zawodników
Oczywiście jak będziecie pisać do rozwińcie swoją wypowiedź a nie "Jestem kibicem, lubię Pana i proszę o autograf." Ja zazwyczaj piszę na 5-6 zdań, a bardzo często więcej.
Oczywiście, jeśli macie jakieś e-maile to wpisujcie je tu Ja na razie niestety tylko jeden mam.
Ostatnio zmieniony przez Remi23 Pon Gru 12, 2011 16:39, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum