właśnie to mi się wydawało dziwne, że Ali wysyła autografy, skoro od paru lat cierpi na chorobę Parkinsona. niektórzy na forum twierdzą, że dostali od niego oryginalny podpis w ostatnich miesiącach.
Siema wszystkim, jest taka sprawa ze potrzebuje adresu do Mameda Khalidova, bo nie mam zielonego pojecia gdzie moge pisac:d jesli byłby ktoś tak miły... Aha i jeszcze jedno- wie ktoś co sie dzieje z Maćkiem Żurawskim i Bartkiem Bosackim? Jest jakąś szansa aby dostać od nich graf? Z góry dzieki za wszelka pomoc;)
marian555
Profil: wszystko
Kolekcjoner od: 2004-01
Wiek: 19 Dołączył: 30 Sie 2007 Posty: 6 Skąd: Białystok/Choroszcz
Wysłany: Pon Lut 27, 2012 09:23
Widziałem adres fanpage'u na głównej stronie Sabiny Lisicki. Ktoś ma może autograf tej tenisistki?
Aha i jeszcze jedno- wie ktoś co sie dzieje z Maćkiem Żurawskim i Bartkiem Bosackim? Jest jakąś szansa aby dostać od nich graf? Z góry dzieki za wszelka pomoc;)
Do Żurawskiego spróbuj napisać na Wisłę od 1 marca ma pełnić tam funkcje ambasadora Wisły Kraków.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum