Czy to jest naprawdę aż tak skomplikowane, żeby napisać najpierw nazwę klubu, później ew. nazwę stadionu, a jeśli jej nie ma to od razu ulicę, a później kod i miasto oraz kraj. Chyba do Polski adresować umiesz?
Jeśli nie chcesz odpowiadać na moje pytanie, to nie odpowiadaj, ale nie czepiaj się może od razu? Ty też nigdy nie pytałeś się o adres? Z tego co widzę, to na wszystkich tak naskakujesz. Może mam do ciebie mówić: Panie Wszechmogący i Wszystkowiedzący?
PS. Wielkie dzięki Zdzichus
Ostatnio zmieniony przez gesik Sob Mar 22, 2008 16:19, w całości zmieniany 1 raz
Jeśli nie chcesz odpowiadać na moje pytanie, to nie odpowiadaj, ale nie czepiaj się może od razu? Ty też nigdy nie pytałeś się o adres? Z tego co widzę, to na wszystkich tak naskakujesz. Może mam do ciebie mówić: Panie Wszechmogący i Wszystkowiedzący?
Nie, ponieważ wiem jak korzystać ze stron klubowych.
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2909 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Nie Mar 23, 2008 15:52
gesik napisał/a:
Może warto nauczyć się tak banalnej rzeczy jak układanie adresów w słupki ?
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum