Bo tam duża część społeczeństwa nie zna terminu "poczta", więc serio myślisz, że ten list w ogóle dojdzie? Poza tym skoro nie odpisał ze stosunkowo bliskiej (w sensie cywylizacyjnym) Brazylii to raczej z buszu też nie odpisze.
rozumiem, że jesteś rodowitym Angolczykiem, skoro tak doskonale znasz ten kraj i wiesz, że takie 'coś' jak poczta (pieprzony wynalazek białych ludzi z Zachodu) nie ma tam racji bytu!
Nic tylko smród, busz, AIDS i głód - dzięki, że mnie uświadomiłeś!
btw, kiepski z Ciebie ambasador Angoli skoro na obczyźnie 'srasz do własnego gniazda' i przedstawiasz swój kraj jako zdziczały!
Brazylia cywilizowana?? Jako 2 letni obywatel tego kraju na wygnaniu oświadczam, że tam poczta ( w rozumieniu Zachodnim) też nie działa i ludzie używają gołębi pocztowych, a zamiast telefonów używamy 2 kubków po kawie z McDonalda, połączonych ze sobą długimi, splecionymi źdźbłami trawy!
Którego z adresów podanych na ww. stronie internetowej powinienem użyć, aby wysłać list do zawodnika Deportivo?
_________________ Making history, not reliving it. Chelsea! "Mam tak samo jak ty, miasto moje, a w nim- najpięknieszy mój świat, najpiękniejsze dni..."
Profil: Podpisy rep. swoich krajów
Kolekcjoner od: zawsze
Wysłany: Pon Sty 16, 2012 09:06
Uprzejmie proszę o adresy:
Barcelona Sporting Club (Ekwadorrr)
Ma Pau SC (T&T)
_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum