Chcę napisać do kilku piłkarzy a nie wiem dokąd może ktoś pomoże
- Solskjear odpisuje z Molde???
-Schmeichel nie wiem kompletnie gdzie napisać
- Van der Sar też pojęcia nie mam, a chcę napisać
Podbijam prośbę o adres do Petera Schmeichela i Ole Gunnara Solskjeara oraz proszę o odpowiedź: gdzie pisać do Henninga Berga, Alana Shearera, Garego Linekera i Teddy'ego Sheringhama?
_________________ You love me,you hate me,you'll never forget me...
@Lion: Schmeichel ma swój klub, to wystarczająca podpowiedź. Solskjaer również pracuje w jednym z klubów. To również znajdź bo to też jest wystarczająca podpowiedź. Co do reszty to nie wiem.
Profil: Autografy, Przypinki, i inne
Kolekcjoner od: 2010-03
Wysłany: Nie Lut 12, 2012 13:53
Co do Van Der Sara i Solskjeara, to mój brat dostał w środę odpis z Manchesteru United, i ich autografy na kartach z zeszłego sezonu, co do Van Der Sara się nie dziwię, ale Solskjear. Moja podpowiedź to spróbuj i Ty na United ( brat wysłał tradycyjny list ).
Podbijam Ro oraz proszę o informację : gdzie pisać do Mariusza Śrutwy, Zbigniewa Bońka, Włodzimierza Lubańskiego, Marka Koźmińskiego, Klausa Allofsa, Karla-Heinza Rummenigge,Karla-Heinza Riedlego, Bodo Ilgnera oraz Fernando Hierro?
_________________ You love me,you hate me,you'll never forget me...
Ostatnio zmieniony przez Lionheart Czw Lut 23, 2012 19:49, w całości zmieniany 1 raz
Klaus Allofs jest dyrektorem generalnym w Werderze Brema. Karl-Heinz Rummenigge jest prezesem rady nadzorczej w Bayernie Monachium. Nie wiem czy się dobrze orientuję, ale obaj mają nawet swoje karty klubowe przynajmniej Allofs miał na pewno zeszłym sezonie, bo gdzieś widziałem autograf na takiej karcie.
Fernando Hierro natomiast w zeszłym roku został dyrektorem generalnym w Maladze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum