Wysłany: Czw Mar 26, 2009 19:18 Zbieranie autografów podczas treningu i po meczu
elo
Jest taka sprawa. W środę Polska gra z San Marino w Kielcach. Tak sobie myślę czy by sobie nie pojechać na trening (na mecz nie mam biletów ) i nie pozbierać grafów. I tu zaczynają się schody...
Zbierał ktoś kiedyś grafy na treningu? Nie wiecie w jakich dniach i godzinach najczęściej trenują przed meczem? Czy wpuszczą mnie na trening reprezentacji Polski? Skąd mam się dowiedzieć w jakich godzinach trenują i dniu? A po meczu zbierał ktoś kiedyś grafy? Gdzie trzeba iść?
Liczę na waszą pomoc.
Jeśli był taki temat to sorry ale nie mogłem znaleźć.....
Kiedyś miałem okazję być po treningu reprezentacji Polski gdy byli w Hotelu w Grodzisku Wlkp. to udało mi się tylko zdobyć graf Krzynówka, reszta wogóle nie raczyła podejść, to było jakieś 4 lata temu nie wiem jak teraz może byc
Kiedyś miałem okazję być po treningu reprezentacji Polski gdy byli w Hotelu w Grodzisku Wlkp. to udało mi się tylko zdobyć graf Krzynówka, reszta wogóle nie raczyła podejść, to było jakieś 4 lata temu nie wiem jak teraz może byc
Ty powinieneś latać od jednego do drugiego i stawać na głowie żeby zebrać grafy
_________________ Zdzichu.Fotopic.Net Zapraszam do oglądania mojej kolekcjii autografów!!
WIELKIE ZAGŁĘBIE LUBIN!
Ostatnio zmieniony przez zdzichu Sob Mar 28, 2009 12:02, w całości zmieniany 1 raz
trudno było się dostać w ogóle do Hotelu gdzie Reprezentanci tam byli więc się nie dziw,
bo nawet gdy ktoś wołał jakiegoś piłkarza to nie słuchali i nie chcieli podejść. Starałbym się gdyby wpuszczono zbieraczy do tego Hotelu a tak czekałem przed i na marne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum