12.10.2010 Szkocja gra na Hampden Park z Hiszpania w ramach el.ME, a wiec pomyslalem sobie ze wybiorę się na lotnisko by spróbować szczęścia. Lecz niestety nie mam pojęcia kiedy Mistrzowie Świata i Europy przylecą do Glasgow. I tu mam pytanie do Was, kiedy Hiszpanie przylecą do Glasgow jeśli mecz graja 12tego wieczorem?
szukaj informacji na oficjalnej stronie Hiszpanskiej federacji.
Hiszpanie przed meczem ze Szkocja graja jakis mecz?
_________________ "Tak. To ja ustalam skład. Co do meczu z Realem to jeszcze się zastanawiam czy zmiażdżyć ich jak walec, czy zmielić jak maszynka do mięsa"
Carlo Ancelotti
Pamiętam, gdy kolega z reprezentacji Francji powiedział mi kiedyś: „gdy nosisz koszulkę Milanu, to znaczy, że odniosłeś sukces”.
_________________ "Tak. To ja ustalam skład. Co do meczu z Realem to jeszcze się zastanawiam czy zmiażdżyć ich jak walec, czy zmielić jak maszynka do mięsa"
Carlo Ancelotti
Pamiętam, gdy kolega z reprezentacji Francji powiedział mi kiedyś: „gdy nosisz koszulkę Milanu, to znaczy, że odniosłeś sukces”.
ej, jak chce się zebrać autografy przed treningiem, np. Wisły Kraków, to gdzie trzeba czekać na piłkarzy????
I ile trzeba przyjść przed meczem, aby zebrać wysiadających z autokaru piłkarzy gości na jakimś meczu????
_________________ Widzę, leży suchy chleb
Nikt go nie jadł od czterech dni
I nikt go już nie będzie jeść
A tak wielu nie ma, nie ma co jeść
Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Czw Paź 14, 2010 10:18
michalek143 napisał/a:
ej,
1. jak chce się zebrać autografy przed treningiem, np. Wisły Kraków, to gdzie trzeba czekać na piłkarzy????
2. I ile trzeba przyjść przed meczem, aby zebrać wysiadających z autokaru piłkarzy gości na jakimś meczu????
1. Czekaj przed bramą obok pawilonu od strony boiska bocznego (i tego drugiego, co nieraz ME trenuje). Możesz wejść za bramę, ale do pół godziny góra wywali Cię ochroniarz.
1. Osobiście zawsze stoję tuż przy wejściu na boisko boczne. Nie daleko znajduje się stacja LPG. Nie ma tam żadnego ochroniarza, który Cię wygoni.
Droga z boiska treningowego do szatni jest taka, iż spokojnie "złapiesz" wszystkich piłkarzy.
Łatwiej Ci będzie, jak o autografy będziesz prosił po treningu.
2. W tym momencie jest remont na stadionie i raczej ciężko abyś mogł podejść do piłkarzy wysiadających z autokaru, bo zatrzymuje się przy okrąglaku(pawilon mulitimedianly).
Kiedyś wystarczyło kupić bilet na trybune "A" i przyjść 1,5 godziny przed meczem by otrzymać autografy gości.
Proponuję dowiedzieć się,w jakim hotelu piłkarze zatrzymują się i tam zbierać autografy.
orientuje się tu ktoś może jak jest ze zbieraniem autografów piłkarzy Śląska we Wrocławiu? w sensie czy jest możliwość wbicia na trening, czy klub chętnie udziela info na ten temat i czy ew po meczu można coś złapać?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum