Jak pewnie wiekszosc wybieram sie na mecz Polski z Portugalia, ale nie jestem z Warszawy i dojade do stolicy przed meczem. Mam zamiar wyjechac tuz po spotkaniu, jednak mam pytanie- jak bedzie mozna zdobyc autografy Portuglaczykow do 3 godzin po meczu ? Czy bedzie mozliwosc spotkania sie z pilkarzami podczas, gdy beda opuszczac obiekt po meczu ? Albo czy w tym czasie nie wybiora sie juz na lotnisko, gdzie monza by ich "dopasc" ?
a nie lepiej by było wybrac sie na lotnisko jak beda odlatywali? beda mieli odprawe itd. to moze cos pozbierasz, w hotelu bedzie ciezko, a po meczu zapomnij
A gdzie mozna znalezc jakis grafik pobytu Portugalczykow ?
Piszac " po meczu " nie mam na mysli zbieranie jedynie w hotelu. Juz nieraz bezposrednio po meczu pod stadionem zbieralem autografy, ale wiem, ze tym razem to bedzie niemozliwe. Pomysl z lotniskiem jest bardzo dobry, ale musze znac godzine odlotu.
Wiesz, to nie III czy IV liga, że można sobie bezproblemowo stać przed szatniami i łapać grajków.
Lotnisko byłoby okej.
Wiesz, ja juz tak zdobylem autografy chocby Hamsika, Kucki, Skrtela, Berezutskiego, Arshavina, Pavlyuchenki i Advocaata, a to raczej nie sa zawodnicy z IV ligi...
Cześć. Wybieram się dziś na mecz siatkówki. Delecta Bydgoszcz- Asseco Resovia. I chciałbym się spytać jak mogę zdobyć iautografy, którejś z tych drużyn? Może wiecie, byliście kiedyś na meczu w Bydgoszczy...
Ja byłem na meczu Farta.Mogę Ci powiedzieć, że kto chce to ustawia się koło barierek, bo na parkiet nie można wejść i tam czeka na zawodników.Który zawodnik chce to podejdzie, nawet zdjęcia można z nimi robić, ale tak jak mówię który chce.
Jest jakaś osoba z Warszawy, która przenocowała by 16 latka na czas pobytu reprezentacji Portugalii w Polsce (z poniedziałku na wtorek i z wtorku na środę)?. Proszę o kontakt. Pozdrawiam.
Jakby to było na początku marca to czemu nie, niestety do końca miesiąca gnieżdżę się z narzeczoną i kuzynką w M2.
ola napisał/a:
po samym meczu to raczej nie da rady. ja szukam towarzysza do pojechania na lotnisko bo nie za bardzo ogarniam warszawę, nie wspominając o lotnisku
No tak jak chyba pisałem, ja mogę. Muszę się zaczaić na Coentrao.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum