W tym temacie użytkownicy będą mogli umówić się na wspólne zbieranie autografów, co dotychczas było robione w temacie o Zlotach i raczej mijało się z celem tamtego tematu
Ktoś z was ma zamiar zbierać Gruzję w Lubinie? Nie wiem, czy to dobry temat, ale bez osta proszę.
[ Komentarz dodany przez: mani: Czw Mar 31, 2011 9:21 pm ]
Dobry Może jak będzie więcej chętnych do korzystania z tematów takiego typu, to zrobimy osobne dla różnych regionów.
do Jarząba i Gela (no i do każdego, który także ma chęci), na Cracovię może w najbliższym czasie? i na oldbojów Wisły też można się przejść, napiszę do Marca kiedy jakiś mecz grają jakby co
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Zastanawiam sie, ale ponoc nawet sektora dla gosci ma nie byc...
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
BVB będzie lipec/czerwiec w Ostródzie. Mam do Ostródy 40 min samochodem, więc grzechem by bylo nie pojechanie na nich. Będę z 2h przed meczem to może ich dorwe. No i mają nocować w hotelu koło stadionu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum