tudej:
Alberman, Gal
Anderson Soares de Oliveira - Bamba Anderson
Arango, Juan Fernando
Bailly, Logan
Bobadilla, Raul Marcelo
Bradley, Michael
de Camargo, Igor
Daems, Filip
Dante Bonfim Costa Santos
Frontzeck, Michael
Herrmann, Patrick
Idrissou, Mohamadou
Janeczek, Bernhard
Kachunga, Elias
Matmour, Karim
Schachten, Sebastian
Stalteri, Paul
ter Stegen, Marc-Andre
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Marek Matejovsky
Artjoms Rudnevs
Jan Stejskal
Vaclav Kadlec
Jiri Kladrubsky
Martin Hasek
Erich Brabec
Bony Wilfried
Tomas Repka
Juraj Kucka
Artjoms Rudnevs
Daniel Zitka
Libor Sionko
Jozef Chovanec
Jaromir Blazek
_________________ "Tak. To ja ustalam skład. Co do meczu z Realem to jeszcze się zastanawiam czy zmiażdżyć ich jak walec, czy zmielić jak maszynka do mięsa"
Carlo Ancelotti
Pamiętam, gdy kolega z reprezentacji Francji powiedział mi kiedyś: „gdy nosisz koszulkę Milanu, to znaczy, że odniosłeś sukces”.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
oraz wczoraj przy okazji kupna biletu na mecz z Ruchem.(musialem do sklepiku biegac po dlugopis i kartke , bo się Ruchu nie spodziewałem, że będą mieli trening)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum