Ja osobiście zdobyłem autograf Piotra Reissa na koszulce, gdy grałem w turnieju piłki nożnej z moim klubem.
Zdobyłem też autografy włoskich i polskich siatkarek. Bardziej się cieszę z włoskich bo 1. kocham włochy2. podawałem im piłki:)
Profil: Podpisy rep. swoich krajów
Kolekcjoner od: zawsze
Wysłany: Pią Lut 12, 2010 13:41
ZAKSA Kędzierzyn Koźle, cały zespół
Radomiak Radom, cały zespół
JADAR Radom, cały zespół
Wspólne zbieranie z pulpetem.
_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
Dzisiaj 10 autografów 7 piłkarzy zebrane po meczu KS Warta Sieradz-Włókniarz Zelów
niestety tylko piłkarzy Warty Sieradz
zapomniałem o autografach panów: Jacka Berensztajna,Piotra Szarpaka
Bogdan Jóźwiak x2 (1 na wymianę)(były piłkarz występujący na pozycji pomocnika. Mierzy 172 cm i waży 74 kg.
Karierę zawodniczą rozpoczynał w Błękitnych Raciąż. Potem kolejno grał w następujących klubach: Wisła Płock, Widzew Łódź, Hapoel Taibe, Hapoel Kfar-Saba, Petrochemia Płock i RKS Radomsko.) wikipedia.pl
Łukasz Mitek x1 (były zawodnik Widzewa)
Damian Wnuk x1(były bramkarz SMS-u Łódz oraz GKS-u Bełchatów)
Daniel Bakowicz x1
Marcin Kobierski x3 (wymiana)(kiedyś testowany przez Koronę Kielce,kapitan Warty Sieradz)
Przemysław Sosnowski x1
Tomasz Łopata x1
Dzisiaj 13 podpisów piłkarzy Warty Sieradz po meczu z Ceramiką Opoczno
Bartłomiej Gajewski x2 (wymiana)
Piotr Kobierski
Marek Zaborowski
Tomasz Swędrowski
Ireneusz Grącki
Sebastian Ceglarz
Mariusz Graczykowski
Łukasz Markiewicz x3 (wymiana)
Dzisiaj kadra Calisi Kalisz (niektóre autografy nie czytelne ponieważ dałem do podpisania długopis i na zdjęciu nie chciał pisać)oraz piłkarze Warty Sieradz
149.Dawid Przezak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum