_________________ "Tak. To ja ustalam skład. Co do meczu z Realem to jeszcze się zastanawiam czy zmiażdżyć ich jak walec, czy zmielić jak maszynka do mięsa"
Carlo Ancelotti
Pamiętam, gdy kolega z reprezentacji Francji powiedział mi kiedyś: „gdy nosisz koszulkę Milanu, to znaczy, że odniosłeś sukces”.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Należenie do mniejszości, nawet jednoosobowej, nie czyni nikogo szaleńcem. Istnieje prawda i istnieje fałsz, lecz dopóki ktoś upiera się przy prawdzie, nawet wbrew całemu światu, pozostaje normalny. Normalność nie jest kwestią statystyki.
Le zdjęcie ze zlotu. Tak pomyśleliśmy sobie, że skoro Żuraw jest w Wiśle, to trzeba sobie z takim Żurawiem zrobić zdjęcie. No i tak sobie stanęliśmy obok niego pod stadionem.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Należenie do mniejszości, nawet jednoosobowej, nie czyni nikogo szaleńcem. Istnieje prawda i istnieje fałsz, lecz dopóki ktoś upiera się przy prawdzie, nawet wbrew całemu światu, pozostaje normalny. Normalność nie jest kwestią statystyki.
Od lewej - ja, mani, gelu, Tick, Agresor, Roger, luki, pulpet.
[ Komentarz dodany przez: mani: Pon Lip 26, 2010 2:59 pm ]
A zdjęcie robił kolega Darka. Nie Małecki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum