Ok, to kto zabierze kolekcję, żeby się pochwalić ? Ja nie wiem, czy zabiorę, bo jaki ma sens taszczenie 2 prawie pełnych albumów przez miasto, poza tym trochę boję się, że zgubię dorobek mojego życia ... Chyba, że zostawimy ja w bezpiecznym miejscu Ale nie wiem czy to najlepszy pomysł z tymi kolekcjami...
Przecież spokojnie można schować w plecak i będzie OK ;D Ja swoją "kolekcję" zabiore, dużo ich nie jest - może ktoś będzie chciał coś kupic
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Tak sobie przeglądam forum i nagle zobaczyłem, że jakiś zlot ma być. Nie wiem czy mam przyjeżdżać czy nie. Termin mi pasuje (no chyba, że będę pracował), miejsce też pasuje, więc czemu nie.
Termin tak jak napisał Palladino to 21.07 a godzina będzie wiadoma dopiero na kilka dni przed zlotem, ponieważ jest ona uzależniona od godziny treningu Górnika Zabrze
Jak już wszyscy robią zlot, to czemu nie i na Pomorzu Czy byliby jacyś chętni na spotkanie się w Gdańsku, w okolicach początku sierpnia? Na razie żadnych planów nie mamy co do daty czy tego co będziemy robić. Można sobie jarmark Dominika zobaczyć, o jakiś trening zahaczyć. Najprawdopodobniej przybyłbym ja (na razie wtedy jestem w domu) i Roger.
Tak tak, zrób zlot w Świętokrzyskim. W ogóle róbcie zloty raz na tydzień, każdy w innym miejscu Polski, tak będzie najlepiej.
wEncio napisał/a:
Ja z kaką organizujemy zlot w Szczecinie
Spotkanie dwóch osób nazywać zlotem, no no, fajnie.
Co do tego co zaproponował Mani, to ja w Gdańsku będę do 10 sierpnia, więc ewentualnie wtedy można byłoby się spotkać, jednak nie wierzę w to, że to będzie zlot, bo tego zlotem nie można nazwać. Jeśli jest ktoś chętny to zapraszam do Gdańska na początek sierpnia, spotkamy się, pogadamy, może na jakieś piwko się skoczy (oczywiście jeżeli ktoś skończył 18 lat), zresztą nad morzem nie można się nudzić, na pewno jakieś koncerty będą, więc nie powinno być źle.
Przecież są serwisy, co takie zloty robią. I one nie są zamknięte, po prostu wpłacasz pieniądze za nocleg i inne pierdoły z wyprzedzeniem i jedna osoba z redakcji to zorganizuje. Tylko patrz na to, że trzeba by coś zrobić w centrum, żeby nikt całej Polski przejeżdżać nie musiał. A większość użytkowników jest i tak w takim wieku, że by nie mogła pojechać na taki zlot, o czym już kiedyś była mowa. Teraz to możemy się pospotykać jakoś regionalnie, ale taki ogólnopolski zlot na razie nie wypali, choć już kiedyś o tym myśleliśmy.
Ja się spotykam z Manim tak regionalnie, bo przecież nikt całej Polski nie przejeżdża, no oprócz mnie. Nikt z forum poza Manim nie mieszka na Pomorzu? To jest trochę dziwne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum