Bo jak patrzysz kiedy indziej i masz np. 15:34 to nie zwracasz na to uwagi... Proste. Jeśli ta godzina kojarzy Ci się z jakąś szczególną datą itp. to wtedy masz te 'nie wyjśnione zjawisko'.
Dla mnie zjawiskiem niewyjaśnionym są moje wizyty u lekarza, dlatego że już od miesiąca do chodzę do 2 lekarzy, pierwszy przypisał mi takie leki że drugi lekarz stwierdził że one mi tylko szkodzą, teraz ten drugi u którego już jestem 3 a to moja 5 wizyta wciągu miesiąca, drugi lekarz, przypisał mi leki, choć sam nie wiedział co mi dać, bo sam nie wie, co mi pomorze. A więc chyba będę musiał się udać do mojego ulubionego lekarza Dr. Hałsa
Już od miesiąca mam ciężki kaszel, a po kaszlu pluję "smarkami" i do tego mam całą twarz czerwoną i łzy mi lecą z oczu. Zdarzały się chwilę kiedy wymiotowałem, np: w drodze na pocztę wysłać listy do piłkarzy.
czosnek, miód, mleko+ picie jakiegos soku domowej roboty ze sloika i sie jedzie z koksem a nie latasz po lekarzach o taka pierdole .
ja tez mialem taki ciezki kaszel ze jak juz sie zaczelo to oczy wypadaly (z tym ze nie wymiotowalem ) to zrobilem sobie ten napoj i pilem kompoty i po jednym dniu podzialalo jak reka odjał .
Wszystko jest do wyjaśnienia. Więc te zjawiska według mnie powinno się nazywać paranormalnymi najlepiej. Ja od zawsze wierzę w różne tego typu rzeczy, ale nie we wszystkie. Nie byłem przekonany np. co do czytania w myślach. Aż do niedawna. Szedzłem sobie z kumplem, którego znam 10 lat, przez miasto. Patrząc się przed siebie powiedział "wysikałbym się gdzieś". Ja mu odpowiedziałem. A dopiero potem okazało się, że on nawet ust nie otworzył, tylko myślał... Ciary przeszły...
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum