Wysłany: Nie Kwi 12, 2009 06:55 Życzenia Wielkanocne
Wszystkim użytkownikom forum kolekcja24.pl życzę wszystkiego najlepszego jak najwięcej odpisów od piłkarzy aby kolekcja wam się codziennie powiększała...mokrego dyngusa życzy Ronaldinho.
_________________ Amala!
Pazza Inter amala!
E' una gioia infinita
Che dura una vita
Pazza Inter amala!
Vivila!
Questa storia vivila
Puo durare una vita
O una sola partita
Pazza Inter amala!
a ja życzę niektórym użytkownikom tego forum żeby chipsy odstawili
I kto to mówi
Btw. All the best itp. bla bla znacie to więc nie bd się rozpisywal. Poprostu wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń,dużo grafów(xD) i mokrego dyngusa..
Niektórym przydałoby się życzyć rozumu, no ale wszystkiego najlepszego!
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Wysłany: Nie Kwi 12, 2009 15:28 Re: Życzenia Wielkanocne
ronaldinho@ napisał/a:
mokrego dyngusa życzy Ronaldinho.
Nie wiedziałem, że do nas takie gwiazdy światowego futbolu zawitały.
Wszystkiego Najlepszego.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Ostatnio zmieniony przez Woland Nie Kwi 12, 2009 15:29, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum