ja mam ponad 50, a jeśli chodzi o spanie to myślę, że mój rekord pobity został podczas tripu do Czech -> zapadłem w sen o 9 rano, wstałem o 17, wypiłem 5 piw, znowu zasnąłem ok. 21 i spałem do 9 następnego dnia. + na drugi dzień podróż z Krapkowic do Opola pieszo z torbami. zobaczcie sobie ile to km, no.
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2909 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Czw Gru 23, 2010 17:58
Mój znajomy miał sytuację wprost odwrotną, zrugał (szukałem odpowiedniego słowa, które zastąpi pewne staropolskie) wszystkich, że przespał 28 godzin, a minęły dopiero 4.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
ja 9 z matmy,w tym roku,w 3 klasie.No ale 2 na koniec jest.Ogolnie to moj osobisty rekord...po 1 tyle jedynek,po drugie sama liczba ocen z matmy,ale nie wszystkie oceny byly w dzienniku,reszte nauczyciel wpisywal do swojego notesu...
1,1,1,1,1,1,1,1,1,2,2,2,2,4
i z tego mam 2 na semestr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum