W tym temacie możecie podawać nazwy klubów, w których gracie; na jakich pozycjach występujecie; jak jest to mało znany klub to napisać o nim kilka zdań; (po)chwalić się swoimi wynikami. Będzie także mozna pisać wyniki swojego zespołu, ale to od początku rundy wiosennej.
Wpadłem na pomysł, aby każdy zainteresowany wpisywał w tym temacie
wyniki meczów swoich drużyn jako kibic (od 2 ligi do C klasy) oraz jako zawodnik.
Myślę, że spodoba Wam się moja propozycja.
Moim jedynym sukcesem jest parokrotne zwycięstwo nad sąsiednią dzielnicą i ćwierćfinał Turnieju Do Przerwy 0:1
mam nawet zajebisty długopisik Lechii i zeszyt oraz pare gadżetów reklamowych Energii <chwalipięta>
A tak to pykam se w szkole, jak jakiś turniej szkolny też jakoś gram. Śmigam na różnej pozycji zależnie od tego z kim gram i w jakim meczu(zazwyczaj pomocnik). Jestem wszechstronny hajcior No może poza byciem bramkarzem, kiedyś byłem, ale... minęło.
Aha! I został tytuł z Turnieju szkolnego najlepszego strzelca drużyny 15 bramek w 6 meczach na 8, bo w jeden dzień mnie nie było
Nie chce się przechwalać więc w tym miejscu pisze, że nie jestem jakiś zajebisty żeby nie było.
Warta Sieradz rocznik 1996. Okręgowa liga Michałowicza.Napastnik.Numer na koszulce 6.Moja drużyna na razie słabiutko.W poprzednim sezonie spadliśmy z Wojewódzkiej (4 miejsce od końca tabeli).Obecnie w okręgówce 4 miejsce na 9 drużyn.Na treningach wyglądamy dość przyzwoicie jednak w meczach słabiutko.Drużyna naszego rocznika powstała w kwietniu 2009 roku i budujemy się.
ja gralem w Arkonii Szczecin,4 lata,w jakies tam lidze nike czy cos,ogolnie zawsze 4-6 miejsce mielismy...
w Pogoni gralem moze z rok,tez jakas tam liga nike czy tam puchar nike i tez 5-6 miejsce...
a teraz nie gram nigdzie
Jestem bramkarzem. W juniorach rozegrana cała runda jesienna w pierwszym składzie. W seniorach zagrałem jeden mecz, jak na razie.
A czemu tylko o piłce? Ja jeżdziłem kiedyś na MTB w grupie Wheeler Sosnowiec
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Wpadłem na pomysł, aby każdy zainteresowany wpisywał w tym temacie wyniki meczów swoich drużyn jako kibic (od 2 ligi do C klasy) oraz jako zawodnik. Myślę, że spodoba Wam się moja propozycja.
[ Dodano: Nie Mar 13, 2011 7:13 pm ]
12.03 RUCH ZDZIESZOWICE - Jarota Jarocin 0:0 19. kolejka drugiej ligi zachodniej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum