Kurcze, tak głupiego uzytkownika jeszcze nie widzialem. Jaki ma sens ten post? Chcesz pokazac, ze palisz? Znajac zycie, pewnie sie nie potrafisz zaciagnac, masz 150 cm wzrostu i chodzisz szeroko jakbys niosl telewizory, pradwa:)? A naprawde jestes lalus...
Szkoda mi takich ludzi naprawdę, palić w klasie sportowej, to jaki z Ciebie sportowiec... Ja papierosa nie miałem w ustach, nie palę i zamiaru palić nie mam...Twój poziom inteligencji po prostu mnie przeraża....Zapewne palisz dla szpanu i chcesz się przez to czuć "fajny". Jeśli nauka to dla Ciebie nic to powiedzenia w przyszłości..Głupota ludzka nie zna granic.. W ogóle po co nam tacy użytkownicy, chyba tylko jako błazny.
_________________ \
Ostatnio zmieniony przez wojtasek1994 Sro Paź 01, 2008 19:00, w całości zmieniany 1 raz
Palenie jest przecież super. Szczególnie jeśli się można tym pochwalić. Żółte zęby też są fajne. Nie mówiąc już o wzroście. I jednego nie rozumie. Jak wy możecie się sprzeczać z Kaką. Nauka jest ... . Ważne żeby zdać. Później wywozić śmiecie lub układać kostkę też będzie fajnie.
Taki temat o papierosach mija się chyba z celem na forum, gdzie średnia wieku użytkowników oscyluje pewnie w granicach 14-15. Nie palę fajek i palić ich nie mam zamiaru. Zapachu nie lubię, drogie to cholerstwo i zupełnie mi nie potrzebne. Palenia w wieku 12 lat tym bardziej nie mogę zrozumieć. Ale na szczęście nasz drogi kaka palić już nie będzie, bo przez biegi mu się to nie podoba. I dobrze dla niego.
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1303 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Sro Paź 01, 2008 19:19
No i całe szczęście. Nie paliłem, nie palę i palić nie zamierzam. Drogie świństwo. To jest po prostu straszny syf i jeszcze w wieku 13 lat. Powodzenia w dalszym życiu.
Pracownicy MPO nie zarabiają wcale tak mało:)
Wysłany: Sro Paź 01, 2008 19:23
Ja także nie paliłem (nie probowałem), nie palę i nie będę palić.
Co do palenia (czy coś wspolnego z nikotyną), to na imprezie u kumpla ostatnio pociągnąłem x3 macha z sziszy (fajka wodna). Więcej tam pary wodnej niż nikotyny, ale chciałem sprobować jak smakuje.
W sumie ten dym jest tak jakby bezwonny (nic się nie czuje przy wciąganiu dymu), tylko czujesz posmak jabłkowy (akurat taki smak mieli ).
Kumple jeszcze wciągają nieraz tabakę, ale ja się w to nie chcę bawić (chociaż nie uzależnia z tego co wiem)
Tyle moich wspomnień z jakimiś nikotynowymi rzeczami.
w ogole te szlugi smierdza... ale sie strasznie spoleczenstwo zgarsza, schodzi na psy... moi znajomi to prawie wszyscy pala (rocznik 92) i starsi tez. na szczescie znajomi mlodsi nie pala (93,94) bo to juz jest przesada. ide sobie z "paczka kumpli i kumpelek ( )" i 8 na 10 osob idzie na szluga. no normalnie zal. i jeszcze ja wygladam na starszego to jedna nie odrosnieta od ziemi (155cm) chce zebym ja zabijal i jej papierosy kupywal. :/ dajcie spokoj. ja sam nigdy nie palilem i nie bede pozdro
KAKA- zal mi cie, pozdro dla takiego "sportowca" z "klasy sportowej"
Profil: autografy piłkarzy
Wysłany: Sro Paź 01, 2008 19:42
Ja kiedyś paliłem i to w wieku 11 lat, może i dla szpanu, bo paru kolegów też jarało i chciałem być kaki jak oni. Paliłem tak z pół roku, ale zrozumiałem, że to wielkie świństwo, i głupi nałóg (trochę mnie wciągnęło). Jeszcze tyle kasy za to trzeba bulić. Mam nadzieję, że i ty się opamiętasz i przestaniesz. W przyszłości także nie zamierzam palić. Jedynie z alkoholem sobie nie mogę poradzić, ale piję tylko na jakichś imprezach, ogniskach, itp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum