Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2909 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Wto Lut 07, 2012 22:57
Pamiętajcie o tym, że jak ktoś nie ma ważnego paszportu, a jest on konieczny do wjazdu na Ukrainę, to koszt wyrobienia to 70 zł dla uczniów/studentów + zdjęcia.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Dobra, to na tę chwilę przedstawia się tak:
- mamy zarezerwowane po dwa trzyosobowe (czyli łącznie dla sześciu osób) pokoje w każdym z tych terminów: 5-9 lipca, 12-16 lipca, 19-23 lipca, 26-30 lipca;
- jeżeli zdecyduje się jechać więcej niż sześć osób (a na razie na to wygląda), będziemy kombinować;
- dokładny termin ustalimy bliżej wakacji, czyli pewnie gdzieś w maju-czerwcu;
- jedna rezerwacja kosztuje 787 zł, czyli 131 zł / os. (33 zł / noc), do tego trzeba doliczyć 40 euro depozytu (do zwrotu) za klucze do dwóch pokoi (przynajmniej tak na stronie napisali, nie wiem jak wygląda to w praktyce);
- oczywiście te wszystkie informacje są na razie bardzo wstępne i wszystko może się jeszcze pozmieniać.
Ostatnio zmieniony przez H7 Sro Lut 08, 2012 10:17, w całości zmieniany 1 raz
Z terminem pewnie poczekamy kilkanaście tygodni i wtedy, jak sporo osób będzie miało już jakieś plany na wakacje, wybierze się jakiś odpowiadający największej ilości osób
ja jak już pisałem, w ciągu wakacji muszę się wybrać na miesięczne praktyki, postaram się załatwić to tak, by nie kolidowało ze zlotem, bo to by była hańba bym nie zjawił się dwa lata z rzędu, a poza tym na Ukrainie jeszcze nie byłem, więc no
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum