My bedziemy mieli zwykle jakies koszulki z emblematem szkoly,a procz tego bluzy na zime
One będą niezwykłe! Czy wy też cieszycie się z tego powodu, że gdzie się spojrzysz wszędzie ludzie ubrani w te ******* mundurki?! To będzie tak świetne, że poezja :/ A że my mamy liceum w szkole to oni normalnie ubrani wcale nie będą nas wyśmiewać :/ Czemu nie jestem o ten jeden rok starszy :/
Szymon nie wkurzaj sie od razu Wprawdzie nie widze pozytywow tych mundurków, to beda niezle jaja Mam nadzieje, ze bedzie to chociaz jakis porzadny material, a nie taki jak koszulki pilkarskie z targu, w ktorych sie pocisz po kilku minutach biegania...
dawno nie wchodzilem na ten temat. moja srednia jednak przed koncem roku se zmienila na lepsze - rowne 5,0 - z wszystkeigo piatki - bardzo sie ciesze bo jeszcze nigdy nie mialem takiej sredniej
jesli chodzi o mundurki to ja teraz ide do liceum i z tego co wiem to jest tak ze w podstawowkach i gimnazjach mundurki sa obowaiazkowe a w szkolach srednich to zalezy od decyzji dyrektora a ze w liceum tam gdzie ide dyrektorka jest fajna babka wiec mundurkow nie bedzie. ja sie ciesze bo nie chcialbym chodzic nigdy w zyciu w mundurku :cool: :-D
To już totalnie współczuję... Krawat :/ Lol ja bym nie wytrzymał jakbym miał tak dojeżdżać autobusem do szkoły
U mnie w liceum też będą krawaty. Ale na szczęście tylko na akademie
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
U nas jest sweterek-bezrękawnik w serek z nazwą szkoły... Okropne to jest.. wygląda jak stara szmatka z szafy dziadka A do tego błękitna koszulka polo(której na szczęście jeszcze nie widziałam...).
Moim zdaniem to z tymi mundurkami nie przejdzie. Góra dwa lata i już będzie po mundurkach(mam przynajmniej taką nadzieję, ech..)
U nas jest sweterek-bezrękawnik w serek z nazwą szkoły... Okropne to jest.. wygląda jak stara szmatka z szafy dziadka A do tego błękitna koszulka polo(której na szczęście jeszcze nie widziałam...).
Czym tu się przejmować? Powiesz, że Twoja mama pomyliła mundurek ze szmatą do wycierania i nie masz teraz nic świeżego. :-(
Cytat:
Moim zdaniem to z tymi mundurkami nie przejdzie. Góra dwa lata i już będzie po mundurkach(mam przynajmniej taką nadzieję, ech..)
Przecież i tak zaraz skończysz szkołe. Bo pewnie 10 lat nie masz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum