Profil: Podpisy rep. swoich krajów
Kolekcjoner od: zawsze
Wysłany: Wto Sty 10, 2012 18:41
pulpet napisał/a:
Twoje Gimnazjum to jest w ogóle udane .Liceum jest spoko ale gimnazjum
Przesadzasz, super szkoła.
_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
Jak tam forumowi studenci sesja? Pierwszy semestr już praktycznie za mną, jeszcze tylko 20 lutego zaliczenie z ekonomii i 10% drogi do bezrobocia uznam za pokonane. Średnia 4.08, props or hejt?
Jak tam forumowi studenci sesja? Pierwszy semestr już praktycznie za mną, jeszcze tylko 20 lutego zaliczenie z ekonomii i 10% drogi do bezrobocia uznam za pokonane. Średnia 4.08, props or hejt?
Ganz gut. Jeszcze tylko prawoznastwo 7 lutego i mam z bani. Za Twoją średnią propsy, chociaż też będę miał coś koło tego.
Profil: Podpisy rep. swoich krajów
Kolekcjoner od: zawsze
Wysłany: Sro Lut 22, 2012 14:03
Jak zapewne wiecie, chodzę do 3 klasy gimnazjum. Dzisiaj ogłosili wyniki olimpiady gimnazjalnej z geografii. Zostałem laureatem, co oznacza, że mam wstęp do każdego liceum w Polsce. Muszę tylko zdać. Egzaminy gimnazjalne mogę napisać na 0 punktów, są już bez znaczenia. Opłaciło się uczyć do konkursu przez 3 miesiące.
Przeszczęśliwy
_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
Trzeba się uczyć, a jak się nie chce to wystarczy być ogarniętym. I bez matury da się dobrze żyć i zarabiać fajne pieniążki.
Oj da się, zwłaszcza jak się sprzedaje na Allegro, zgarnia kasę, a nie wysyła towaru. Jest jeszcze szansa żeby wyjść z tego twarzą, co niniejszym radzę uczynić.
Ile w ogóle dostajesz kasy (jak nie chcesz mówić, to tak mniej więcej tylko: mało, średnio, dużo)? U nas w liceum niby było coś takiego jak stypendium, ale może z 2 osoby to dostały, 100 zł miesięcznie i trzeba było się jeszcze z tego rozliczać, w sensie musiałeś pokazywać paragony, że kupiłeś za to np. książki albo wydałeś na dojazdy do szkoły, beka trochę.
Trochę ponad stówę, w dodatku jednorazowo. Zależy to od minimalnej średniej pozwalającej na stypendium. Moje gimnazjum kiedyś nawet było w Teleexpresie, bo stypendium wyniosło 16 zł, a progiem było 4.75 W liceum jest dobrze ze stypendiami, bo dla laureata olimpiady jest 4000 zł.
te całe 4000zł pójdzie na listy i autografy (niebawem peewno je dostaniesz)?
ja w podstawówce za >5,2 dostawałem stypendium 30 zł miesięcznie, w gimnazjum za średnią 5,6 dostałem jednorazowo 70 zł (w sensie raz na rok). dobrze, że sodówa nie uderzyła mi wtedy do głowy.
Wysłany: Nie Mar 11, 2012 16:06
Kocham człowieka, który wymyślił FUNKCJE LINIOWE ! Uczę się już 2 godziny wzoru, który nigdy w życiu do niczego nie będzie mi potrzebny, nic mi do głowy nie wchodzi i nigdy nie skończę technikum ! Noo to ja już się wyżaliłem, Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum