Ja mam dość mojego Liceum, nie dość że nauczyciel robi ze mnie debila, to jeszcze nie przyjmuje do swojej podświadomości że ja mam rację, mianowicie miałem z kartkówki 2 punkty na 5 co daje 40% z kartkówki. A w/g WSO od 0-39% jest 1, od 40-55% jest 2, mimo to dostałem 1, bo moja wychowawczynie twierdzi że według jej podziałki 2 jest od 2,1 punkta. Najlepsze jest to że nie mam się do kogo z tym zgłosić, bo jest to mój wychowawca, a jednocześnie, przewodnicząca rady nauczycielskiej.
Ostatnio zmieniony przez Tentego Czw Paź 22, 2009 18:50, w całości zmieniany 1 raz
Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Czw Paź 22, 2009 19:02
michal1993a napisał/a:
Ja mam dość mojego Liceum, nie dość że nauczyciel robi ze mnie debila, to jeszcze nie przyjmuje do swojej podświadomości że ja mam rację, mianowicie miałem z kartkówki 2 punkty na 5 co daje 40% z kartkówki. A w/g WSO od 0-39% jest 1, od 40-55% jest 2, mimo to dostałem 1, bo moja wychowawczynie twierdzi że według jej podziałki 2 jest od 2,1 punkta. Najlepsze jest to że nie mam się do kogo z tym zgłosić, bo jest to mój wychowawca, a jednocześnie, przewodnicząca rady nauczycielskiej.
U mnie jest tak samo.
Pisze w regulaminie, że piątka jest od "powyżej 90%". Jak jest równe 90% to jest +4 - normalne. I nie ma się co kłócić z nauczycielami, bo pokażą mi regulamin i na tym rozmowa się skończy .
Ostatnio zmieniony przez gelu Czw Paź 22, 2009 19:03, w całości zmieniany 1 raz
Właśnie się dowiedziałem że w mojej szkole pracuje (była?) żona Szymona Ziółkowskiego, ale niestety mnie nie uczy. A tak przy okazji, jakoś w tym tygodniu Szymon Ziółkowski i Anita Włodarczyk zagoszczą w mojej szkole
Na sprawdzianie z niemieckiego napisałem "Um 16.30 Ich sehe "Pierwsza Miłość" fern" ( pol. O 16.30 oglądam Pierwszą Miłość( w tym sensie pisałem)), a moje nauczycielka na sprawdzianie napisała mi "Boże, uczyć się a nie głupoty oglądać". Na szczęście dostałem 4
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum