Ja mam od swojego imienia. A 900 tak sobie dodałem
Masz na imię Michael, czy Michał Pytam serio, bo znam goscia ktory ma na imie Michael :cool:
P.S. To forum ma jedną wadę (chociaż i tak uważam je za najlepsze o kolekcjonerstwie)... Co to za radocha ze mam 17 a nie 16 postow Forum służ dyskusji, więc dlaczego osty są za coś takiego jak dodanie jednego posta, w którym jest pytanie co do poprzedniego posta, czy tylko krótki komentarz do tematu Ale jak tak musi być to ok... I tak lubię to forum i będę dalej na nim pisał
Forum służ dyskusji, więc dlaczego osty są za coś takiego jak dodanie jednego posta, w którym jest pytanie co do poprzedniego posta, czy tylko krótki komentarz do tematu
Ale niektórzy nie umieją dyskutować. Poza tym wierz mi, są ludzie którym robi to, czy jest 17 czy 16
Forum służ dyskusji, więc dlaczego osty są za coś takiego jak dodanie jednego posta, w którym jest pytanie co do poprzedniego posta, czy tylko krótki komentarz do tematu
Ale niektórzy nie umieją dyskutować. Poza tym wierz mi, są ludzie którym robi to, czy jest 17 czy 16
A o jakąś sytuacje konkretnie ci teraz chodzi?
Chodzi mi np. o to, że nie przeczytałem, że typera ligi szkockiej nie ma kto prowadzić (nie czytam postów w takich tematach, poza tym w którym są wyniki do obstawiania, a te były podane w poście przede mną, zatypowałem wyniki i dostałem osta... Mi wcale radochy nie sprawia napisanie tak o sobie posta i wielki jestem bo mam ten 1 post więcej... To jest troche dziwne... No ale ok...
Poza tym ponawiam pytanie do Michaela900 czy jego imię to Michał czy Mike
Chodzi mi np. o to, że nie przeczytałem, że typera ligi szkockiej nie ma kto prowadzić (nie czytam postów w takich tematach, poza tym w którym są wyniki do obstawiania, a te były podane w poście przede mną, zatypowałem wyniki i dostałem osta... Mi wcale radochy nie sprawia napisanie tak o sobie posta i wielki jestem bo mam ten 1 post więcej... To jest troche dziwne... No ale ok...
No cóż. Próbujemy trzymać wysoki poziom forum. Dlatego daje się osty za nabijanie.
szymonp1992 napisał/a:
Poza tym ponawiam pytanie do Michaela900 czy jego imię to Michał czy Mike
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum