Nick MATI2000 ciągnie się za mną od początku istnienia w sieci. pierwszej części nie należy przedstawiać, a 2 element powstał od odkurzacza, który zawierał właśnie liczbę 2000 i jak na tamte czasy był jednym z moich "ulubionych" sprzętów(czytaj.zabawek),przede wszystkim z tego względu że posiadał ogromną moc.Drugim powodem było podanie numeru podczas rejestracji. Szalona historia, ale tak było i tak nick idzie za mną do dnia dzisiejszego. Inne nicki, które używam/używałem: Potras,potrawka22,mati_duff
mój nick wziął się od tego gdy kilka może 2/3 lata temu zakładałem konto na fotka.pl i wpisywałem wszystkie możliwe dla mnie nicki i wszystkie były pozajmowane więc fotka zaproponowała mi taki o to nick "mateqi" mi się bardzo spodobał oczywiście go wybrałem i tak zaczęła się przygoda z tym nickiem teraz wszędzie na mnie mówią mateqi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum