- kolor włosów i oczu:czarne włosy oczy niebieskie
- szkoła / zawód: student 2 roku Politologii + student Filologii Polskiej
- trzy główne cechy charakteru uparty, zawzięty, punktualny
2. My i kolekcjonerstwo
- od kiedy kolekcjonujesz pamiątki? od 1997 roku
- dlaczego akurat pamiątki sportowe? piłka to moje życie
- perełka w twojej kolekcji Ally McCoist i Dennis Bergkamp
- twoje marzenie kolekcjonerskie wszyscy piłkarze Rangers mający swój wkład w nine in a row
- kolekcjonujesz coś jeszcze? figurki piłkarskie
- jaki masz stosunek do kolekcji innych osób? podziwiam
- co będzie z twoją kolekcją za 20-30 lat? zobaczymy za 20-30 lat
- czy myślisz, że mógłbyś kiedyś zaprzestać kolekcjonowania? tak, ale z opcją powrotu.
- co mówi o twojej kolekcji rodzina, znajomi itp? popierają moje hobby
3.My i forum
- dlaczego zdecydowałeś/łaś pisać na tym forum? Mart_Poom stwierdził, że to najlepsze forum kolekcjonerskie w sieci. to wpadłem
- który z użytkowników ma najbardziej zbliżony punkt widzenia do Twojego jeśli chodzi o pamiątki i piłkę nożną? nie poznałem jeszcze użytkowników. A który lubi Pawła Janasa i nie cierpi Beenhakeera ? to będzie odpowiedź na to pytanie
- co Ci sie podoba na tym forum a czego nie tolerujesz. jak na razie nie było rzeczy, która by mnie zdenerwowała. podoba mi się, że z kim bym nie rozmawiał to trafiam na życzliwe osoby. mam nadzieję, że taki tu jest każdy
Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2008-07
Wiek: 19 Dołączył: 07 Sie 2008 Posty: 168 Skąd: Nakło nad Notecią
Wysłany: Czw Kwi 02, 2009 11:47 pm
1. My:
- imię* Paweł
- skąd się wziął Twój nick? od nazwiska
- data urodzenia (lub wiek)* 18
- miejsce zamieszkania (miasto) okolice Nakła nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
- kolor włosów i oczu zielonooki szatyn
- szkoła / zawód LO
- trzy główne cechy charakteru leniwy, leniwy, leniwy
2. My i kolekcjonerstwo
- od kiedy kolekcjonujesz pamiątki? lipiec 2008
- dlaczego akurat pamiątki sportowe? - a po co mi autograf jakiejś marnej aktorzyny lub piosenkarzyny?
- perełka w twojej kolekcji - na razie Pavel Nedved
- twoje marzenie kolekcjonerskie - Buffon, Camoranesi, Del Piero, Chiellini, Cantona, Maradona... itd.
- kolekcjonujesz coś jeszcze? - nie
- jaki masz stosunek do kolekcji innych osób? - zazdroszcze
- co będzie z twoją kolekcją za 20-30 lat? - wiadomo, praca, większe fundusze, więcej wysyłanych listów kolekcja będzie się powiększać
- czy myślisz, że mógłbyś kiedyś zaprzestać kolekcjonowania? - nie chce o tym myśleć i nie mam takiego zamiaru
- co mówi o twojej kolekcji rodzina, znajomi itp? - kolekcja jest mała, więc za dużo nie gadam z nimi o tym;)
3.My i forum
- dlaczego zdecydowałeś/łaś pisać na tym forum? - poleciło mi je kilka osób z JuvePoland m.in. kamil_on (pozdrawiam ). Forum okazało sie bardzo przydatne, więc z niego korzystam
- który z użytkowników ma najbardziej zbliżony punkt widzenia do Twojego jeśli chodzi o pamiątki i piłkę nożną? - nie mam pojęcia
- co Ci sie podoba na tym forum a czego nie tolerujesz. - trudno powiedzieć
_________________ Posiadam angielskie znaczki. Wymienię na znaczki włoskie i hiszpańskie lub baaaaardzo ciekawe adresy piłkarzy
- szkoła / zawód: na polskie realia, 3 klasa gimnazjum
- trzy główne cechy charakteru: heh, ciężki mam ten charakter
2. My i kolekcjonerstwo
- od kiedy kolekcjonujesz pamiątki? coś ponad rok
- dlaczego akurat pamiątki sportowe? - kocham sport, tyle w tym tamacie
- perełka w twojej kolekcji - dużo tego jest, każdy graf jest dla mnie cenny. Ciesze sie ze,
w kolekcji mam gryf takich zawodnikow jak Maradona, Zidane, Gerrard, Dunga czy Torres..
- twoje marzenie kolekcjonerskie - Buffon, Camoranesi, Del Piero, Chiellini, Cantona, Maradona... itd.
- kolekcjonujesz coś jeszcze? - nie
- jaki masz stosunek do kolekcji innych osób? - podziwiam
- co będzie z twoją kolekcją za 20-30 lat? - nie wybiegam tak daleko w przyszłość
- czy myślisz, że mógłbyś kiedyś zaprzestać kolekcjonowania? - w najbliższej przyszłości chyba nie, ale rożnie to bywa..
- co mówi o twojej kolekcji rodzina, znajomi itp? - podziwiają
3.My i forum
- dlaczego zdecydowałeś/łaś pisać na tym forum? - może dziwnie to zabrzmi ale dlatego ze, dostałem moda
- który z użytkowników ma najbardziej zbliżony punkt widzenia do Twojego jeśli chodzi o pamiątki i piłkę nożną? - nie mam pojęcia
- co Ci sie podoba na tym forum a czego nie tolerujesz. - nie toleruje głupoty, handlowania adresami z kim popadnie oraz lenistwa. Najbardziej boje sie o poziom forum ktory niestety spada [/list]
- Skąd się wziął Twój nick : Oglądałem jak oni se sobie śpiewają on sobie tam śpiewał on czyli Jacek Kawalec i spodobało mi się jego nazwisko i tak zostało : ).
- Data urodzenia (lub wiek): 14
- Miejsce zamieszkania (miasto): Kozy
- Kolor włosów i oczu: Brunet oczy czarne
- Szkoła / zawód: 1 gim.
- Trzy główne cechy charakteru: Nie poddaje się, przyznaje uparty jestem jak osioł ;p no i ... Może to że ... Nie lubię zaczynać od dupy strony czyli np. oglądać 3 część filmu jak nie oglądałem 2 pozostałych.
2. My i kolekcjonerstwo :
- Od kiedy kolekcjonujesz pamiątki? Szczerze od Wtorku ... Przyszłego ;p
- Dlaczego akurat pamiątki sportowe? - Po prostu od małego uczyłem się sportu ... Siatkówki koszykówki piłki nożnej czy to ping - pong'a
- Perełka w twojej kolekcji - Jeszcze nie mam ale na pewno najukochańszą będzie (jeśli będzie) autograf kaki na plakacie który dodaje do listu : ).
- Twoje marzenie kolekcjonerskie - Ohh ... Marzy mi się koszulka Kaki taka zajebista : ).
- Kolekcjonujesz coś jeszcze? - Koszulki piłkarskie i sprzęt sportowy.
- Jaki masz stosunek do kolekcji innych osób? - Tolerancyjny.
- Co będzie z twoją kolekcją za 20-30 lat? - Nie mam pojęcia
- Czy myślisz, że mógłbyś kiedyś zaprzestać kolekcjonowania? - Nie ma takiej opcji.
- Co mówi o twojej kolekcji rodzina, znajomi itp? - Mówią że marnuje pieniądze i czas mówią że mi nie odeśle nikt ... ,,Trzeba myśleć pozytywnie" im odpowiadam : ).
3.My i forum
- Dlaczego zdecydowałeś/łaś pisać na tym forum? - Kumple też zbieracze mnie namówili do zbierania a że tu na tym forum jest dużo info to się zarejestrowałem.
- Który z użytkowników ma najbardziej zbliżony punkt widzenia do Twojego jeśli chodzi o pamiątki i piłkę nożną? - Nikt bo każdy ma inne gusta.
- co Ci się podoba na tym forum a czego nie tolerujesz. - E tam zdążyłem się przyzwyczaić. : ).
- skąd się wziął Twój nick? - Miałem akurat na sobie taką zieloną bluzę , a nie miałem pomysłu na nick
- data urodzenia (lub wiek)* - 1995 (14)
- miejsce zamieszkania (miasto) - Sanok
- kolor włosów i oczu - włosy brąz, oczy niebieskie
- szkoła / zawód - 1 gim.
- trzy główne cechy charakteru - hmm.... nieśmiały, prawie cały czas się śmieję, czasem pesymista czasem optymista
2. My i kolekcjonerstwo
- od kiedy kolekcjonujesz pamiątki? - od kiedy jestem na forum
- dlaczego akurat pamiątki sportowe? - bo jest to powiązane ze sportem
- perełka w twojej kolekcji - na razie nic ciekawego, także koszulka z grafami Resovii
- twoje marzenie kolekcjonerskie - Fabregas i 10 grafów Arsenalu
- kolekcjonujesz coś jeszcze? - nic
- jaki masz stosunek do kolekcji innych osób? - szacunek
- co będzie z twoją kolekcją za 20-30 lat? - możliwe, że będzie, chyba że coś się wcześniej niespodziewanego wydarzy
- czy myślisz, że mógłbyś kiedyś zaprzestać kolekcjonowania? - pewnie chwilowo, gdybym miał problemy finansowe, co raczej nie grozi
- co mówi o twojej kolekcji rodzina, znajomi itp? - rodzice się cieszą, że mam jakieś zajęcie, z drugiej strony że burdel, wszystko na półkach, listy, koperty na szafce itd., ze znajomych to tylko 2 osobom pokazywałem = zazdrość
3.My i forum
- dlaczego zdecydowałeś/łaś pisać na tym forum? - bo jest tu dużo informacji
- który z użytkowników ma najbardziej zbliżony punkt widzenia do Twojego jeśli chodzi o pamiątki i piłkę nożną? - nie ogarniam konkretnie pytania, ale chyba większość zbiera grafy
- co Ci sie podoba na tym forum a czego nie tolerujesz. - no to tak, podoba mi się, że poznałem nowych ludzi, o nowych charakterach i innych punktach widzenia. Nie podoba mi się to, że niektórzy "kolekcjonerzy" od razu wylatują na mnie jak i na innych, bo ktoś coś nie wie, czy ma inny punkt widzenia
_________________ Moje GG nie obsługuje numerów większych niż 17 000 000. Jeżeli chcesz się ze mną skontaktować, a nie spełniasz wymogów - napisz maila bądź PW. Dziękuję!
Ostatnio zmieniony przez Swierszczu Pią Kwi 10, 2009 9:02 pm, w całości zmieniany 1 raz
autografy Pirlo Kaki Gattuso Pato Nesty Inzaghiego Cannavaro
- kolekcjonujesz coś jeszcze?
nie
- jaki masz stosunek do kolekcji innych osób?
pozytywny
- co będzie z twoją kolekcją za 20-30 lat?
będzie się stale powiększać
- czy myślisz, że mógłbyś kiedyś zaprzestać kolekcjonowania?
nie
- co mówi o twojej kolekcji rodzina, znajomi itp?
zazwyczaj negatywnie choć zdarzają sie pozytywne głosy
3.My i forum
dlaczego zdecydowałeś/łaś pisać na tym forum?
bo jest najwięszy ruch
- który z użytkowników ma najbardziej zbliżony punkt widzenia do Twojego jeśli chodzi o pamiątki i piłkę nożną?
Wojtasek1994 oraz Rob
- co Ci sie podoba na tym forum a czego nie tolerujesz.
nie toleruję "2tyg" kolekcjonerów
_________________ Tak. To ja ustalam skład. Co do meczu z Realem to jeszcze się zastanawiam czy zmiażdżyć ich jak walec, czy zmielić jak maszynka do mięsa.
Carlo Ancelotti
Ostatnio zmieniony przez Pirlo21 Wto Kwi 14, 2009 6:42 pm, w całości zmieniany 2 razy
- skąd się wziął Twój nick?
Od nazwiska
- data urodzenia (lub wiek)*
08.12.1997r
- miejsce zamieszkania (miasto)
Mazewo Wł(wieś) gm. Nasielsk
- kolor włosów i oczu
Włosy- jasne
oczy zielone
- szkoła / zawód
szkoła: Podstawowa im.Stefana Starzyńskiego w Nasielsku
- trzy główne cechy charakteru
pracowitość;upór;sprawiedliwość.
2. My i kolekcjonerstwo
- od kiedy kolekcjonujesz pamiątki?
od.I 12. 2009
- dlaczego akurat pamiątki sportowe?
Trafiłem na jedne forum o pamiątkach i mi sie spodobało; ale kolekcjonuję również autografy ludzi nie związanych ze sportem
- perełka w twojej kolekcji
Pascal Hens
- twoje marzenie kolekcjonerskie
mieć graf Cesca Fabregasa i Theo Wallcota
- kolekcjonujesz coś jeszcze?
autografy ludzi nie związanych ze sportem
- jaki masz stosunek do kolekcji innych osób?
jeżeli są ciekawe to czytam chętnie
- co będzie z twoją kolekcją za 20-30 lat?
będzie WWWIIIEEELLLKKKAAA
- czy myślisz, że mógłbyś kiedyś zaprzestać kolekcjonowania?
nie wiem ale możliwe
- co mówi o twojej kolekcji rodzina, znajomi itp?
"Czy mi sie chce listy pisać"
3.My i forum
- dlaczego zdecydowałeś/łaś pisać na tym forum?
Ponieważ jest tu wielu doświadczonych userów
- który z użytkowników ma najbardziej zbliżony punkt widzenia do Twojego jeśli chodzi o pamiątki i piłkę nożną? Denx
- co Ci sie podoba na tym forum a czego nie tolerujesz
podoba mi sie wszystko nie toleruje chamstwa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum