Wysłany: Nie Gru 07, 2008 20:23 Postanowienia Noworoczne.
Nowy rok zbliża się wielkimi krokami, a więc przydałoby się dać sobie jakieś postanowienia na nowy, 2009 rok. Piszcie co chcielibyście osiągnąć przez następne 12 miesięcy, zarówno w sferze kolekcjonerskiej, jak i prywatnej. Za rok sprawdzimy komu udało się spełnić postanowienia.
Moje największe postanowienie to robić postępy w jumpstylu i z czasem stawać się coraz lepszym jumperem, a w konsekwencji zbliżać się do polskiej czołówki jumpa. Drugie postanowienie związane z grafami Chce żeby moja kolekcja stale się rozrastała, a z czasem wyniosła 200, albo i więcej grafów.
_________________ Jestem fajny
Ostatnio zmieniony przez Kruzi Nie Gru 07, 2008 20:32, w całości zmieniany 1 raz
moje postanowienie jest takie, by ten nowy rok był lepszy od poprzedniego. wiem, że trudno to osiągnać w każdym calu, ale w tych najważniejszych. no i maturę z matmy na 100% rozwalić
[quote="Palladino"]1. Rzucić albo przynajmniej ograniczyć palenie.[/quote]
nie kumam jak w wieku 14 lat można takie głupoty pisać, a co gorsza tak myśleć... jakbyś chłopie miał min 30 pare lat i palił od co najmniej 15 lat... w twoim wieku to się podpala, a nie pali. i w każdym momencie można sobie powiedzieć, że wolę snickersa.
Ostatnio zmieniony przez Tick Pon Gru 08, 2008 15:14, w całości zmieniany 1 raz
Ja podobnie jak Mart, postanowień nie robię, może nie dlatego, ze ich nie dotrzymuję, ale po prostu nie robię Ale, że tak sobie przywłaszczę karolowe postanowienia, przydałoby się prawko i dobra zabawa na osiemnastkach. Ponadto fajnie byłoby się zdecydować, co chcę robić w przyszłości.
Wysłany: Pon Gru 08, 2008 15:53
1. Zapisać się i zdać prawko.
2. Znaleźć sobie jakąś pannę.
3. Zaliczyć pare meczów wyjazdowych w miarę możliwości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum