[quote="alojzy"][quote="mr. answer"]* przez cały rok 2009 zebrać ok. 300 grafów ( w roku 2009 będę prowadził zeszyt, w którym będę miał zapisane ile listów wysłałem i od kogo dostałem tak, aby dowiedzieć się : ile wydałem, ile dostałem i takie tam ) [/quote]
Excel Panie, Excel. Sam liczy Ja prowadzę statystyki różne tam - ile kasy wydałem na listy, średnia odpowiedzi, średnia ile kasy wychodzi mnie jeden autograf, średni czas oczekiwania na odpowiedź.[/quote]
Taaa, tylko trzeba jeszcze coś wiedzieć z tego excela i wiedziec jak się za to zabrać.
[quote="luki116"]Taaa, tylko trzeba jeszcze coś wiedzieć z tego excela i wiedziec jak się za to zabrać.[/quote]
jedna komórka = 1 piłkarz, klikasz enter, przeskakuje ci do komórki niżej i ot tak sobie wypełniasz patrzysz na komóreczkę obok (po lewej) a tam numer danego grafu! ostatni zapełniony to ilość twoich autografów
Zdać pozytywnie te śmieszne testy gimnazjalne i zanotować średnią 4,0 bądź wyżej (obecnie 3,8), czyli jednym słowem dostać się do LO. Kolejnym postanowieniem jest wysyłanie większej ilości listów, aniżeli w tym roku. No i to chyba wszystko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum