W tym temacie piszmy nasze opinie o boiskach "Orlik".Moim zdaniem to są bardzo fajne boiska,chodzę codziennie grać w piłkę .Zapraszam do wypowiadania się
Obecnie mało gram w piłkę a i w ogóle w Łomży są chyba 2 albo 3 takie ,,Orliki'' na które na dodatek mam daleko, raz w życiu chyba grałem na nim .Więc jeżeli już jest mobilizacja na mecz to na boisku obok mojego bloku na którym grało się od zawsze .Boisko było pięć lat temu rekonstruowane, przyjemnie się na nim gra i swego czasu bardzo trudno było nas na nim pokonać Nawet niektóre piłkarzyki ŁKS-u mieli problem .
akurat to mi specjalnie nie przeszkadza, dla mnie na orlikach jest po prostu za twardo, po wślizgu mam całe kolano zdarte, o strzałach przewrotką/wolejem to nawet nie wspomnę, bo odczucie podobne do robienia tego na asfalcie. no i dwa razy szybciej się nogi męczą
Ostatnio zmieniony przez H7 Pon Maj 24, 2010 15:10, w całości zmieniany 1 raz
jeszcze jak przy 25 C się nagrzeje to szkoda gadać, a po pobycie na orliku i gumkach w butach już nie wspomnę.
no ale zdecydowanie lepiej niż na asfalcie, no i chwaląc się i żaląc za ~40 minut idę tam :>
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2909 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 16:45
Grałem raz, wprawdzie nigdy na łyżwach nie jeździłem, ale uczucie pewnie podobne, zwłaszcza, że moja droga hamowania jest nieco dłuższa niż u innych...
[ Komentarz dodany przez: luki: Pon Maj 24, 2010 6:03 pm ]
Chciałbym to zobaczyć
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
czy tutaj zawsze coś musi być plus lub minus?
przecież gdyby nie ten granulat to grałoby się praktycznie jak na asfalcie, co z tego, że wpada do butów? po gierce sobie wysypiesz.
Nie, będzie asfalt w butach zbierał. Orliki są do dupy, wolę postawić dwa plecaki w parku i pograć na trawie.
Raz grałem na takim fajnym boisku z imitacją trawy i było mięciutko, nie pamiętam już gdzie.
Ostatnio zmieniony przez mleko Pon Maj 24, 2010 19:32, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum