Czy jak u was otwierają Orlika, to przyjeżdża jakiś piłkarz, żeby wykonać pierwsze kopnięcie? U mnie na razie było otwarcie 2 orlików, i na oby dwóch był Piotr Reiss, na jednym z Tomaszem Magdziarzem(Warta Poznań) Teraz czekam na otwarcie trzeciego, na moim osiedlu ciekawe czy znów Piotrek przyjedzie
U mnie w Sieradzu jest jeden orlik (akurat 20 metrów od mojego bloku) na otwarciu był Włodzimierz Smolarek i obecnie były Minister Sportu Drzewiecki .Nie wiem jak to na innych orlikach ale w woj.Łódzkim bardzo często przyjeżdża właśnie on i minister
Ostatnio grałem na Dąbrowskim orliku. Plastronów (tych, żeby odróżnić jedną drużynę od drugiej) było 4 na 7 osób w drużynie. A w czasie pierwszej połowy zgasło światło i musieliśmy czekać, aż reflektory ostygną... A tak to ok.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum