Mateqi, zaprosił mnie do znajomych na fejsbuku, no ale niestety nie znam człowieka - nie było mnie w Krakowie, niestety nie miałem okazji. wydaje mi się, że z biegiem czasu ogarnia coraz bardziej, może zmusiła go do tego sytuacja na forum, może wiek już mu nie pozwala robić z siebie debila, kto wie? lubi Darka - za co szacunek, ponieważ mało osób go lubi. ogólnie spoko.
śmietana., - ten to jest dopiero. Kibic jakiejś tam drużyny z Niemiec, ale nikt nie wie dlaczego i za co? Fan seriali, za co plusik. Poznałem Karola, był nawet u mnie na imprezie gdzie pogadaliśmy poważnie o życiu więc drugi plus. Kolejny plus za liczne rozmowy na gg. Teraz jakoś mniej ich jest, śmietana. chyba poszedł z techniką do przodu i używa facebooka. W ogóle z Karola rośnie dziennikarz, mam nadzieję, że zastąpi tych słabeuszy z TV i będzie kogo posłuchać. Niestety Karol bywa również chamski, jego ulubione słowo to srak, często jest niemiły i mało rozmowny. Każdą wypowiedź zaczyna od małej litery, ale obowiązkowo kończy kropką, znakiem zapytania lub wykrzyknikiem. No więc taki jest Karol, oczywiście ogromny minus!
luki - jak ja dołączyłem do tego forum, to on już tu był. Wydaje mi się, że jest tu od zawsze. Chociaż ostatnio coraz rzadziej go tutaj spotykam. Podpis z Gardfieldem nie zmieniony od dawien dawna. Fan Białej Gwiazdy, z tego co się orientuję to zbiera grafy w Krakowie i pisze na najlepszym blogu kolekcjonerskim w Polsce, jak nie na świecie. Jakoś tak nie miałem okazji bliżej poznać fioletowegolukiego, dlatego neutralny.
ferrari22, lubił PSG zanim stało się to modne, lubi Hoffenheim zanim stanie się to modne, jedyny kibic reprezentacji Urugwaju, dużo zbiera osobiście autografów, dziennie dostaje jakieś odpowiedzi wysyłając po 10 zdjęć do danego zawodnika, za co nie ma propsów u wielu graczy kolekcjonerskiej rap gry, ja Szymona oceniam neutralnie, raz go tylko opieprzyłem, za to że wysłał mi zaproszenie na FB tylko dlatego, że jestem Agresor, a nie dlatego, że pił ze mną piwo w Krakowie. forumowy Allen Iverson.
z tego miejsca serdecznie pozdrawiam i życzę powodzenia, przesyłam oficjalne błogosławieństwo Boże, w końcu jesteś po bierzmowaniu, może jeszcze się nie zczorciłeś.
Agresor - niestety mylił się, bo bierzmowanie mam 5 czerwca ( niestety wtedy jest otwarty trening Portugalczyków ) , nie przyjął mojego zaproszonka na fejsie, ale płakać nie będę. Mieszka w Opolu, dlatego zapewne kibicuje Odrze Opole. Chyba ostatnio nawet zmienił avatar. Można by twierdzić, że ten króliczek ma przedstawiać PZPN, a to mięsko Euro. Odbieram to tak, że chodzi o to, żeby PZPN się nie zachłysnął tym Euro. Nie chce mi się dalej rozpisywać w moich interpretacjach, bo studenci podobno czas mają tylko na naukę i imprezy. Dam plusika za zloty!
ferrari22, generalnie wydaje się być ogarnięty i ma interesującą kolekcję, ale nie zrozumiały jest dla mnie fakt, jak można wysyłać jednej osobie masę zdjęć, by później rąbać na wymianę. Ok jedno, dwa, ale dziesięć? Mimo tego nic osobiście do ferrariego nie mam, neutralna ocena.
Texas - jeden ze stada rozwydrzonych, bezpłciowych gimbusów przybyłych tu z nieznanego bliżej powodu z forum o wrestlingu, nie ma swoimi smutnymi jak wiadomo co postami nic do zaoferowania, więc mógłby sobie stąd jak najszybciej pójść.
H7, kibic łódzkiego Widzewa. mimo iż mieszka na gorącym terenie zawsze jeździ na RTS, a nawet wyjazdy. działa ostro na swoim osiedlu latając o 3 w nocy z puchą w ręku mimo 12 lat na karku. niegdyś chyba kilka wymian, na +
Rudy- forumowicz z 5-letnim stażem, kibicuje Zagłębiu i Prochowiczance. Kiedyś dostawał całkiem dużo podpisów, głównie byłych piłkarzy, ale od dłuższego czasu zauważyłem zastój u niego w kolekcjonerce. A może nadal dostaje tylko nikt o tym nie wie ?
W każdym bądź radzie kolekcje miał opartą głównie o byłych piłkarzy oraz MU, chyba nie zbierał za bardzo osobiście, chociaż miał szansę, bo bardzo blisko jego miejscowości, w Lubinie, grała Gruzja.
Rodowity_Łomżanin - moim zdaniem jedna z ikon tego forum. Jeden z najlepszych kolekcjonerów na tym forum ( dosyć już tej wazelinki ). Chyba nawet przeprowadzał wywiad gdzieś tam, bo na fejsie fotę dodał! No i pogodynką też był. Kolekcjonuje autografy piłkarzy bardzie nieznanych niż znanych, ale jak kto woli. Kilka wymianek nawet było. No i kibicuje ŁKS Łomży. Kolekcja nawet fajna, chociaż pamiętam jego album za czasów fotopica, teraz to już niestety w internecie nie można ujrzeć jego okazów.
plusik!
ferrari 22- kolekcjoner z Poznania, podobno kibic Lecha, fan Chelsea, Hoffenheim, PSG (był nim zanim stało się to modne), a także reprezentacji Urugwaju. Ma sporą kolekcję, do każdego zawodnika wysyła co najmniej 5 zdjęć. Ma autograf Muslery, o którego kiedyś "biło się pół forum". Chyba piłkarz- widziałem fotki z meczów, chyba nigdy się nie wymienialiśmy. Kilka razy porozmawialiśmy. Jak dla mnie użytkownik na plus.
_________________ Making history, not reliving it. Chelsea! "Mam tak samo jak ty, miasto moje, a w nim- najpięknieszy mój świat, najpiękniejsze dni..."
Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 2009-06
Wiek: 22 Dołączył: 20 Sty 2010 Posty: 736 Skąd: Bolesławiec
Wysłany: Czw Maj 17, 2012 20:29
Kotinho_07 - kibic, fan czy jak to sie teraz nazywa Chelsea London.Nie wiem jaka ma kolekcje bo nigdy sie tym nie interesowalem.Jak polowie forum jemu tez nie pasuje, ze uzytkownik Ferrari22 wysyla tyle zdjec ile tylko zmiesci sie do koperty.Za nami kilka wymian, neutral
pawlik2412 - nie wiem czemu ma taki numer w nicku, ale to można pominąć. Kibic Zagłębia Lubin. Kolekcja piłkarzy naprawdę ciekawa no i odpisy też dostaje dobre. Z tego co pamiętam jedna wymiana za nami. Niech będzie na plus.
MAT92 -hmmm... szczerze, to wiem, że istnieje taki użytkownik, ale jakoś się z nim kontaktu nie miałem ( bez skojarzeń ). Wywnioskować mogę, że sporo swojego czasu spędza na grze w Play Station 3. Kolekcje ma nawet fajną, chociaż jak już wcześniej wspomniałem rzadko coś o niej słychać/widać/czytać ( poprawne podkreśl). Pochodzi z Piastowa. Jest to blisko Warszawy, dlatego pewnie będzie zbierał grafy w Warszawie na ojro. Wielki, ogromny, duży neutral
ferrrari -wysyła po 10 zdjęć do piłkarzy i bardzo dobrze sam tak czasami robię jak zbieram osobiśćie ,jego kolekcja rozrasta się w szybszym tępię niż moja może dlatego że ja mało listów pisze a zbieram więcej osobiście ,wielki fan Urugwaju no niedługo bierzmowanie ma niech będzie plus
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum